2777
2789
عنوان

آخه مگه زن هم دزدی میکنه

376 بازدید | 33 پست

بچه ها ماخونمون رو که ساختیم یه گونی سیم برق کلید و پریز و همین وسایل برق کشی اضافه اومد ،مادر شوهرم اومد گفت بده من ببرم انبارمون،خلاصه ور داشت خودش برد،اخه ما انبار نداشتیم،گذشت بعد یک سالو نیم ما رو سیم لازم شد رفتیم بیاریم سیم ها تو انبار نبود،فهمیدم جاریم ور داشته برده انبار خودش،یعنی دزدیده ازش پرسیدم مریم تو نمیدونی کجاست گفت نه من خبر ندارم،بعد مادر شوهرم رفته بود انبارش رو دیده بود سیم ها داخل انبار اون بود،بخدا اعصابم خرابه چطور به روش بیارم که سیم ها رو بده کلا دستش کجه خدا ازش نگذره،الان میگم بگم تو انبارته شاید بر داشته باشه برده باشه جای دیگه کلا آدم شارلاتان و بد دهنی هست،شوهرم نیست کارش طوریه که هر یک ماهو نیم میاد خونه منو دوتا بچم تنهاییم ،برادر شوهرم هم آدم مزخرفه هی باهاش قهریم یعنی اون قهر کرد که اونم برا خودش داستانه،خدا ازش نگذره بخدا مهم ترکید

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 

اره بابا من تو فروشگاه بودم یه مدت بیشتر دزدیا از سمت خانما بود

برو بهش بگو عزیزم وسایلا رو فک کنم اشتباهی بردی تو انبار بی زحمت برام بیار لازم داریم خودمون اگه هم زیر بار نرفت بگو دیدم که تو انبار بوده 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی بیخیالشون شی؟

برو انبارشو چک کن اگ میتونی 

اگ بود همون موقع مادرشوهرتو جاریتو صدا کن 

قبلش باشوهرتم مشورت کن

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

بگو مادرشوهرت بره بیارشون. امانت دست اون بودن

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بعضی زن ها برای شوهراشون دزدی میکنن چون شوهراشون عرضه ندارن کار کنن و درآمد حلال داشته باشند 

ن بابا این احمق یه بارم لوله بخاری مادر شوهرم رو برداشته،چون لوله بخاری چیزی نیست که نشونی داشته باشه مادر شوهرم چیزی نگفت

بهش بگو سیم لازم داشتی میگفتی بهت می‌دادیم چرا بدون اجازه برداشتی خیلی ازت ناراحت شدم خیلی گشتیم حداقل اطلاع میدادی تو برداشتی ازت انتظار نداشتم 

خلاصه یه جوری بگو که هاشا نکنه

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
ن بابا این احمق یه بارم لوله بخاری مادر شوهرم رو برداشته،چون لوله بخاری چیزی نیست که نشونی داشته باش ...

خب اگر شوهرش عرضه و غیرت داشت که بهش میگفت از کجا آوردی . همینطوری که چیزی توی خونه ی کسی نمیاد

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

اره بابا من تو فروشگاه بودم یه مدت بیشتر دزدیا از سمت خانما بود برو بهش بگو عزیزم وسایلا رو فک کنم ...

گفتم تو نبردی ندیدی گفت نه،درصورتی که مادر شوهرم دیده تو انبارش

خب اگر شوهرش عرضه و غیرت داشت که بهش میگفت از کجا آوردی . همینطوری که چیزی توی خونه ی کسی نمیاد

شاآید شوهرش تو انبارو ندیده نمی‌دونم چی بگم اخه

گفتم تو نبردی ندیدی گفت نه،درصورتی که مادر شوهرم دیده تو انبارش

خوب بهش رک‌بگو عزیزم مادرشوهر دیده 

بعدم نباید میگفتی ندیدی یا نبردی 

باید میگفتی دیدیم تو انبار شما  هست لازم دارم بیارش 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

بهش بگو سیم لازم داشتی میگفتی بهت می‌دادیم چرا بدون اجازه برداشتی خیلی ازت ناراحت شدم خیلی گشتیم حدا ...

گفتم تو ندیدی گفت نه من ندیدم ما اصلا سیم نداریم ولی تو انبارش مادر شوهرم دیده

شاآید شوهرش تو انبارو ندیده نمی‌دونم چی بگم اخه

لوله ی بخاری رو چی 

بالاخره این چیزا مربوط به آقایون هم میشه .خانم ها که دنبال خرید و تهیه ی لوله بخاری و سیم برق نمیرن 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱