2777
2789
عنوان

ارائه داشتم

164 بازدید | 23 پست

سلام وقت همگی بخیر الان یک هفته است دانشگاه ما برای ماه رمضان مجازی برگزار میشه یعنی تا آخر این هفته بعد سایت دانشگاه ما واقعا مشکل داره یا صدا قطع و وصل میشه یا کلا اجازه نمیده وارد بشی یا صدا وصل نمیشه و.. 

بعد امروز من ارائه داشتم برای یکی از درس ها استاد اجازه دسترسی به من دادن میکروفون هم فعال بود ولی من هرچقدر صحبت می‌کردم کسی متوجه نمیشد استاد گفتن ایراد نداره هفته آینده حضوری ارائه بدم ولی من میگم نکنه استاد فکر کردن من میخوام از زیر کار در برم عصر تا به حال یه جوری ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کلا خیلی ناراحت ام چون چند هفته براش آماده میشدم و مطلب جمع کرده بودم و.‌. درحدی که دیگه الان کامل حفظ ام چون استاد قبل از من چند نفر را صدا زدن برای پرسش و اونها جواب ندادن و منفی گرفتن میترسم استاد فکر کنن من هم میخواستم ارائه ندم😭😭

تو ارائه ی حضوری پُر و جسور باش و با قدرت ارائه بده حتما🙂

آره حتما ولی استاد میدونی یه جوریه یعنی فکر میکنه مثلا اگر کسی بهش جواب نده یا خوابه یا میخواد از زیر کار در بره و تا حدودی حرف دانشجو را قبول نداره الان هم خودش خسته بود سایت را بست میترسم تازه تیکه پرونی هاش هفته دیگه شروع بشه😑

یعنی کلا خیلی ناراحت ام چون چند هفته براش آماده میشدم و مطلب جمع کرده بودم و.‌. درحدی که دیگه الان ک ...

اساتید مگه رودربایستی دارن

هر چی باشه میگن

یه سریاشون که عقده ای هستن و نگم برات😒

همون اول بدون درک و فهم نمره ی ارائه نمیدن

اگه گفته ههفته بعد دیگه غم و غصه و اینا چیه آخه

آره حتما ولی استاد میدونی یه جوریه یعنی فکر میکنه مثلا اگر کسی بهش جواب نده یا خوابه یا میخواد از زی ...

یعنی ۲ ترم که باهاش داشتم حس،میکنم فکر میکنه اکثر دانشجو ها حقیقت را نمیگن 

اساتید مگه رودربایستی دارن هر چی باشه میگن یه سریاشون که عقده ای هستن و نگم برات😒 همون اول بدون ...

امید به خدا 

نه نمره میده چرا الکی بگم اگر کارت را انجام بدی 

ولی خب اینجا درست نمیشد صحبت کرد هی قطع و وصل میشد و.. بعد کلا یک هفته اخلاق اش خوبه یک هفته کسی جرات نداره بهش نزدیک بشه کلا غیر قابل پیش بینی است من کلا ازش میترسم الان اینجوری شد بدتر شد 

آره حتما ولی استاد میدونی یه جوریه یعنی فکر میکنه مثلا اگر کسی بهش جواب نده یا خوابه یا میخواد از زی ...

بیخود😒

اصلا میگی اخلاقشو یاد استاد روانشنتسیمون میوفتم 

خودش دیر میاد سر کلاس

برا یک دقیقه تاخیر حاضری نمیزنه

هزار بار حضور غیاب میکنه که مبادا کلاس مجازیه نباشن بچه ها😒

پر قدرت و جسور برو ارائه بده جرات نداشته باشه حرفی بزنه

من اطلاعات تکمیلی و اضافی هم میخونم که برا مچ گیری سوال کردن جواب بدم 

اساتید مگه رودربایستی دارن هر چی باشه میگن یه سریاشون که عقده ای هستن و نگم برات😒 همون اول بدون ...

شما راهکار ندارین من کمتر از ایشون بترسم؟

دست خودم نیست هرچقدر میگم حالا مگه قراره چه اتفاقی بی افته ولی وقتی میبینم شون کلا میرم کور ترین نقطه کلاس و.. 

بیخود😒 اصلا میگی اخلاقشو یاد استاد روانشنتسیمون میوفتم  خودش دیر میاد سر کلاس برا یک دقیقه ...

دقیقا همینطوره استاد روانشناسی هم هستن 

یعنی خودش دیر اومد طوری نیست ولی یک بار یکی از بچه ها پاش را گذاشت تو کلاس استاد اون پشت سرش اومد یه جوری گفت کجا بودی و چرا بعد از من اومدی و... انکار بنده خدا نیم ساعت بعد اومد یکدفعه هم اینقدر با بچه ها خوبه که کلاس رو هوا است