2777
2789
عنوان

ارائه داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخلاقایی که میگی رو استاد روانشناسی ما داره

البته اصلا ما میگیم روانیه😂

یه آقای مجرد و سن پایینم هستن

و به شدت عقده ای و ...

سر ارائه هامون سوال پیچمون میکنه

هر چی اعتماد به نفست بالا باشه و از نظر علمی و موضوع ارائه پُر باشی کاری نمیتونه بکنه و اون ازت میترسه😁

یکی دوبار ایراد اومد به حرفی که زدم با دلایل علمی قانعش کردم و دیگه میدونه الکی حرفی نمیزنم

شمام اصلا نترس

یه نمره بناست بده بری و درسو پاس کنی ایشالا

دقیقا همینطوره استاد روانشناسی هم هستن  یعنی خودش دیر اومد طوری نیست ولی یک بار یکی از بچه ها ...

همین که روانشناسیه تمومه😂😂😂

ما به غیر از یه استادای روانشناسیمون بقیه همه روانی بودن

نمیدونم چرا اصلا

ولی هر چی اختلاله همه رو دارن 

اخلاقایی که میگی رو استاد روانشناسی ما داره البته اصلا ما میگیم روانیه😂 یه آقای مجرد و سن پایینم ...

😂😂😂دیوونه اند 

بعضی اوقات اینقدر خوب بعضی اوقات برج زهر مار 

والا آدم میمونه چیکار کنه 

😂😂😂دیوونه اند  بعضی اوقات اینقدر خوب بعضی اوقات برج زهر مار  والا آدم میمونه چیکار کن ...

آره از ماهم دقیقا غیر قابل پیش بینیه

یبار میاد درکمون میکنه و میگه کلاس رو زودتر تموم میکنم چون خسته اید

یبار میاد خسته ترمون میکنه و ...

از منبع دادنش برای امتحان نگم

چندتا جزوه و پی دی اف و پاور و کتاب معرفی میکنه که التمااااااسش کنیم کم کنه

😂😂😂دیوونه اند  بعضی اوقات اینقدر خوب بعضی اوقات برج زهر مار  والا آدم میمونه چیکار کن ...

البته من چه خوب باشه چه بد اصلا باهاش صحبت نمیکنم و.. ابدا تا مجبور نباشم چون ترم قبل دفعه اول خیلی زود اومد سر کلاس تازه کلاس قبلی مون تموم شده بود بعضی ها بیرون بودن بعضی ها داشتن تو کلاس خوراکی میخوردن بعضی از بیرون خوراکی گرفته بود و... من هم داشتم نوشابه یکی از بچه ها را باز میکردم پشتم به در کلاس بود متوجه نشدم که استاد اومدن هیچ کس هم چیزی نگفت یعنی هرکی حواس اش به کار خودش بود بعد وقتی برگشتم دیدم یه آدم که خیلی قد بلنده و البته تقریبا چاق با صورتی که قرمزه داره به همه نگاه میکنه البته خدایی اش با من تا به حال کار نداشته نمره ام را هم کامل بهم دادلی بعدش شروع کرد به تهدید و... من از اون روز از این میترسم 

آره از ماهم دقیقا غیر قابل پیش بینیه یبار میاد درکمون میکنه و میگه کلاس رو زودتر تموم میکنم چون خست ...

نه این منبع و اذیت نمیکنه ولی خب یکدفعه اینجوری پیله میکنه مثلا امروز یکی از بچه ها جواب نمی‌داد بعد به یکی دیگه پیله کردن بود این چرا جواب نمیده بعد که نوشت میکروفون ام وصل نمیشه این به استاد گفت گفت اینجا شده اخبار ناشنوایان یکی میگه یکی ترجمه میکنه و..😑😑🤦🤦