2777
2789
عنوان

دلم مرگ میخواد ار دست این کاراش،دارم روانی میشم دیگه کم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 48 پست
قرار شد بقیشو امروز بریزه حساب من و روش وام بگیریم و من یه گوشواره و گوشی بفروشم و ماشین بگیریم  ...

سلام اطفا کزارش بزنین

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=13353194&slug=%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C&postId=334170738

🩷🦭🌵🌻

بنده خدا چقدر حس میکنه شم اقتصادی بالایی داره هرچی هم ضرر میکنه باز کارش رو تکرار میکنه بگو یدیقه ارز و دلار و سکه و پول بالا پایین نکن بزار ببینیم چکار میکنیم 😬

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از دست شوهرم ناراحتم دیشب سر ی مسئله بحثمون شد تو تاپیک اخرم گفتم الانم سرماخوردم تب دارم اصلا ...

ادم نیستن اینا 

نمیدونم مادراشون چی یادشون دادن 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
صبرم تموم شده  آخه چقدر آدم باید ضرر کنه تا دست برداره  بخدا ۱۲ تا النگو فروختم سه سال پ ...

یا باید هی ازش پول قائم کنی ندونه و واس خودت ی پس انداز داشته باشی ندونه ها

یام هرچی درمیاره بریز بپاش کن نذار ی قرون نگ داره 

برگشته میگه واسه پول گریه میکنی؟؟؟  میگه دوباره ۴۰۰ میلیون ضرر کردم  بخدا تنگی نفس گرفتم ...

چ بدم میاد از مردای این ندلی،بی بزنامه و دست ی ضرر رو مخن

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

چقد بابای منه😐😐🤦🏻‍♀️ پیرت میکنه بی عقلی هاش

پیر شدم بخدا 

معده درد عصبی گرفتم پرخوری عصبی گرفتم با اینکه فقط ۲۶ سالمه 

پادرد و درد گردن 

همش از دست اینه انقد حرص خوردم

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰