2777
2789
عنوان

کدوم مشاوردرسی خوبع

77 بازدید | 11 پست

یه مشاور داشتم عالی بوووود عالی دانشگاه شهیدبهشتی پزشکی میخوند من گزارش الکی بهش میدادم اعتمادش نسبت بهم ازدست داد 

خیلی دوستش داشتم خیلی زیاد 

بعدخودم تغیرش دادم این مشاورم فردا باهام تماس میگیره واسه اشنایی پزشکی دانشگاه تهران 

ولی من یه حسی دارم اصلااا عاشق مشاورقبلیم بودم مهربون همه چیش خوب بود منم هدفم بهشتیه

الان یه حسی دارم میگم کاش باقبلی ادامه میدادم🥺

امروز بامشاورجدید صحبت کردم رتبه ۶٠خورده ای با ۱۷٠داشته وناظرتیم گفت این مشاور جدید خوبه 

اما بازم میگم برم با قبلی چون قبلی شناخت داشت ازم خوب میشناختم خیلی مهربون خوش اخلاق بود

حالا چند جلسه باهاش کار کن اگه ب دلت ننشست عوضش کن هرچند خودت کردی که لعنت بر خودت باد😒😒

بنظرشما برگردم باهمون قبلی یاهمین انتخاب کنم

خب اگه چندجلسه باهاش کارکنم بعددیگه برنامم قاطی میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرشما برگردم باهمون قبلی یاهمین انتخاب کنم خب اگه چندجلسه باهاش کارکنم بعددیگه برنامم قاطی میشه

چی بگم والا شاید این اصلا بهتر باشه از نظر سواد و دانش

ولی خب ارتباط گیری و صمیمیت هم خیلی مهمه من هیچوقت با مشاورام با هیچکدوم حس خوبی نمیگرفتم 

اگه واقعا فک میکنی کارش عالیه و میتونی تغییرش بدی تغییرش بده از ایوشنم معذرت بخوا بابت گزارش‌های الکیت و قول بده دیگه تکرار نکنی امیدوارم نتیجه ازمونات و نمراتت بهتر بشه دوباره اعتمادش برگرده بفهمه دیگه اینبار کلکی تو کارت نیس

چی بگم والا شاید این اصلا بهتر باشه از نظر سواد و دانش ولی خب ارتباط گیری و صمیمیت هم خیلی مهمه من ...

واقعیتش مشاوراولیم از روز اول خیلیی خوب بودخیلی زیاد ولی ای مشاورم الان زنگ زد اصلاا نتونستم باهاش ارتباط بگیرم🥺🥺

اگر قراره دروغ بگی به قبلیه بازم،بیخیالش شو 

به امید اینکه جبران میکنی نباش

قول بده به همین جدیده گزارس کار واقعی بدی 

اما اگر به مشاور جدیدت میتونی همه چیزو صادقانه بگی و بگی که دروغ گفتی برو با همون

منظورتون اینه برم با قبلی یا جدیده؟

قبلیه میدونه گزارش کار فیک بهش میدادی؟

منظورم اینه اگر قراره بازم به قبلیه دروغ بگی،نرو باهاش 

چون یکبار دروغ بگی مجبوری تا اخر دروغ بگی 

تجربه داشتم که میگم 

قبلیه میدونه گزارش کار فیک بهش میدادی؟ منظورم اینه اگر قراره بازم به قبلیه دروغ بگی،نرو باهاش  ...

بله میدونه 

نه اخه اگه باز رفتم باقبلی قول بهش میدم گزارش فیک نمیدم بهش