2777
2789
عنوان

عکس لوزه سوم پسرم

529 بازدید | 16 پست

بچه ها این عکس رادیولوژی ‌پسرمه به نظرتون احتیاج به عمل داره؟ کسایی که لوزه بچشون عمل کردن میشه راهنماییم کنن لطفا

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم ۲۰ فروردین نوبت عمل داره

کدوم دکتر

عکس لوزه اش همینجوریه؟

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
چی شد که عکس گرفتی  مشکلی داشت؟

خیلی سرما میخوره و جدیدا شنواییش هم درگیر کرده 

ما شهرستانیم عزیزم ..دکتر کاشانی هستن ..واسه دخترم عکس نگرفت با معاینه متوجه شد و گفت نیاز به عکس نی ...

پسر من ایندفعه که سرما خورد شنواییش هم کم شده صداش میکنم نمیشنوه

گوشش عفونت میکرد ؟

آره آنتی بیوتیک خورد عفونتش خوب شد ولی هنوز شنواییش کامل خوب نشده دکتر گفت فشار لوزه اس

پسر من ایندفعه که سرما خورد شنواییش هم کم شده صداش میکنم نمیشنوه

عزیزم حتما عملش کن پسر خواهرم لوزه داشت این قد دیر بردن که زد به گوشش طفلک یک ماه پیش لوزش و عمل کرد و سه ماه بعد باید گوشش و عمل کنه