2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=334577525]بعضیا جنسشون نرمه انگار مث اسفنج فیششش انگشت کنی تو پوستشون میره داخل  قد و وزنت چنده[/Qدقیقا  خود  من  اینجوریم. خیلی بده . ۱۶۵.   میدونم ک ارثی چربی خون بالا داریم اما خودم ازمایش ندادم. زیر سی سالمه. باورت میشه کل پیشونیم   عضلاتش افتاده. چه اونموقع که ۷۸  بودم   چه الان و ۶۵ هستم بدنم شله. روغن از صورتم  میچکه   زیر پوست صورتم تمام چربیع

😐عاشق این ایموجیم  کلی حرف توشه
درصد چربی بدن بالا باشه بدن شل میشه  اگه عضله باشه سفت  با ورزش درست میشه ❤️ و البته رعا ...

توروخدا اگ ورزش برم و رعایت کنم ممکنه ازین شلی دربیام

ورزشی چیزی امتحان کردی عزیزم متاهلی یا مجرد 

مجرد

خودم  یسال رفتم پیادا روی . از حجم غذام هم  زدم. کلی لاغر تر شدم اما اونموقع هم شل وول  الانم     بدتر

کاش   چاق  سفت   بودم

مجرد خودم  یسال رفتم پیادا روی . از حجم غذام هم  زدم. کلی لاغر تر شدم اما اونموقع ه ...

اول باید روی روحیه ت کار کنی بعدم با یه مربی خوب من آشنا دارم اگ خواستی سفارش میکنم واست

من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم