2777
2789
وهمچنین مادرشوهرمن دیگه از حالت لواشک دراومده آلبالو خشکه اس😁

🤣🤣🤣🤣 همه بچه هاشونو ورشکست کردن با این تنقلاتشون 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فعلا فقط شوهرمن این وسط ورشکست میشه بقیه برای خودشون نمی‌ذارن الانم که گرون شده

خیلی بده لعنتی ،ما که کلا بابا و عموهام ماهانه یه مبلغی رو به نیت این مسئله میزارن کنار براش 

خیلی بده لعنتی ،ما که کلا بابا و عموهام ماهانه یه مبلغی رو به نیت این مسئله میزارن کنار براش 

باز خوبه انصاف دارن ،اینافقط زنگ میزنن داره تموم میشه تموم شد، جالبه شوهرم باید فکر یبوست ننه اش هم باشه بعد خوردن 

باز خوبه انصاف دارن ،اینافقط زنگ میزنن داره تموم میشه تموم شد، جالبه شوهرم باید فکر یبوست ننه اش هم ...

ای بابا عجب داستانی داری ،ما هم اوایل فقط پدر و عمو بزرگم میدادن خرجش رو بعد دیگه اختلاف پیش اومد و خداروشکر حل شد هزینه ها تقسیم شد

ای بابا عجب داستانی داری ،ما هم اوایل فقط پدر و عمو بزرگم میدادن خرجش رو بعد دیگه اختلاف پیش اومد و ...

این کوچک ترین داستان اوناست ،من دیگه خودم زدم به دربی خیالی نه میپرسم نه حساب کتاب می کنم 

خوب میکنی عزیزم 

برای خودم خرج می کنم هرچقدر برای اوناخرج کنه برام مهم نیست پول میخوام باید باشه ،شاید فکر کنی خودخواهم ولی این راه درست تری بجای حرص خوردن  منو وپول خوردن اونا 

برای خودم خرج می کنم هرچقدر برای اوناخرج کنه برام مهم نیست پول میخوام باید باشه ،شاید فکر کنی خودخوا ...

اره عزیزم درستش همینه زندگی شما تامین بشه بقیش مهم نیست