2777
2789

منم بین این دوتا گیر کردم میخوام s23fe بخرم...چون بچه دارم باید شاد نصب کنم و دوربین آیفون ۱۳ معمولی زیاد جالب نیست ..آیفون بیشتر برا پز دادن خوبه ..ولی اگه بخوای آیفون رو بعدا بفروشی زیاد ضرر نمیکنی ولی سامسونگ اگه دوروزم دستت باشه قیمتش نصف میشه

منم بین این دوتا گیر کردم میخوام f23fe بخرم...چون بچه دارم باید شاد نصب کنم و دوربین آیفون ۱۳ معمولی ...

دوربین اصلی S23 FE بهتره 

سلفی هم آیفون یذره بالاتره ولی نمیدونم تو کیفیت چقد تاثیر میزاره

آیفون 12 مگاپیکسل..  اس 23 هم 10 مگاپیکسله

ولی نمیدونم تفاوتشون تو عکسا پیداست یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوربین اصلی S23 FE بهتره  سلفی هم آیفون یذره بالاتره ولی نمیدونم تو کیفیت چقد تاثیر میزاره آی ...

اگه مجردی یا بچه نداری آیفون بگیر میتونی اگه خوشت نیومد بعدا عوض کنی زود هم فروش میره اگه سالم نگهش داری

اگه مجردی یا بچه نداری آیفون بگیر میتونی اگه خوشت نیومد بعدا عوض کنی زود هم فروش میره اگه سالم نگهش ...

آره احتمال زیاد همین کارو میکنم

ولی مگه آیفون نمیتونه اپ های ایرانی رو باز کنه که بخاطر شاد میخواید سامسونگ بخرید؟

چون منم برا دانشگام باید ایتا و اینا نصب کنم

آره احتمال زیاد همین کارو میکنم ولی مگه آیفون نمیتونه اپ های ایرانی رو باز کنه که بخاطر شاد میخواید ...

شاد حجمش زیاده و باید هر دیقه توش باشی و فیلم و عکس بفرستی...ولی ایتا و اینا زیاد لازم نیس میتونی از واتساپم استفاده کنی ..ولی من شادو حتما باید داشته باشم‌..دوربینشم برام خیلی مهمه ک کیفیت فیلمی ک از بچم میگیرم بالا باشه...با آیفونم آشنایی ندارم همیشه سامسونگ دستم بود