2777
2789
عنوان

هزینه کردن نامزدم برا من

246 بازدید | 13 پست

خودش اوایل گفت از بابات خرجی مگیر دیگه

چند روزیش رفتم موهامو احیا کردم ۲ تومن شد داد ک اونم سر ۲۰۰ ک زنه رفت دعوا کرد منم از خودم دادم

و امروز میرم برا خرید شامپو و ماسک بهش گفتم همین الان فقط گفت مراقب خووت باش

موقع خرید رفتن جدی میشه و باد میکنه میگم واسه پوله میگه نه

و واسه هزینه آرایشگاه نامزدیم پیامش دادم ک آرایشگره میگه هزینه میکاپ نامزدی با داماده

و گفت نه نمیدم خودت بده

و جتی برا موهام ک احیا کنم گفتم پول بزن گفت از خودت بده

من شاغلم نیستم حتی

کلی بحث کردیم تا قبول کرد

و میگه من دست خالی نمیزارمت اما ب رو خودش نمیاره

شما بگین من چطوره ازش پول بگیرم

الان پول واسه شامپو میخوام چی بگم بهش

اصولا خودش باید بده

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش با رپی خوش صحبت بکن بگو عزیزم شما گفتی دیگه از پدرم پول نگیرم منم به پدرم گفتم دیگه روم نمیشه 

الان من احتیاج دارم به این وسایلا و چیزی تو کارتم نیست 

منم رو حساب حرف تو خرجی خودمو قط کردم چون تو مرد منی

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

صد بار نگو اینو میخوام اونو میخوام. بگو من در ماه اینقدر هزینه دارم اگه نمیتونی بگو که مجددا با بابام صحبت کنم بده‌.

راستی هزینه میکاپ نامزدی با داماد نیست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

چطور بعضی آقایون روشون میشه؟

شما به چیه این آقایون دل بستید؟ شوهر قحطیه؟

موقع رابطه فقط شما زنشید؟ ده دقیقه دیرتر نیازش رو برطرف کنی زمین و زمان رو رو سرت خراب میکنه ای تو منو دوس نداری ای تو به من اعتماد نداری و 

بگید بهتون ماهانه بده از الان عادتس ندی بدبختی بگو‌بابام میگه تو شوهر داری دیگه

تجربه ی شخصی خودم میگه:

هرمردی رو از روز اول نامزدی لازم بود حتی یکبار باش چونه بزنی، بگید بسلامت

بعدها که رفتید تو زندگی این رفتار ها تبدیل به عذاب و مشاجره ی مداوم میشه

صد بار نگو اینو میخوام اونو میخوام. بگو من در ماه اینقدر هزینه دارم اگه نمیتونی بگو که مجددا با بابا ...

یعنی چی که با بابام صحبت کنم بده

ای باعث میشه روی همسر زیاد بشه و عادت کنه به کم خرجی زن