2777
2789
عنوان

اجتماعی بودن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 60 پست
عزیزم همسر شما برونگرا و اجتماعی هست  ولی شما اینجوری نیستید  ولی این ایراد نیست که شما ...

حرفت کاملا درسته من قبول دارم من میگم کاش  بامنم شوخی میکرد با حواسش ب منم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو حق داری ولی واکنش نشون نده که نشه نقطه ضعیف برات خودتو دست بالا بگیر شوهرت صرفا فقط به عنوان ...

خودش میگه من همیشه حدومرز ومیدونم 

تویک جمعی ی خانم ب نفرو فرستاده بود ازش شماره بگیره 

شوهرمنم گف بروبگو زن دارم نمیببنه 

خانمه هم گفته زن داره سرطان ک نداره 

دیگ شوهرم ازجم میاد بیرون

عزیزم همسر شما برونگرا و اجتماعی هست  ولی شما اینجوری نیستید  ولی این ایراد نیست که شما ...

عزیزم همسر ایشون تو جمع با خانوما بگو بخند میکنه و بعد هم از قیافه و هیکل و کمالاتشون برای استارتر میگه..به نظرم این فراتر از برونگراییه و طبیعیه که استارتر دلخور بشه..کلا هر مرد یا زنی باشه دلخور میشه..همسر استارتر میتونه تو جمع با آقایون بگه و بخنده ،نیازی نیست چون برونگراست حتما  با خانوما صمیمی بشه..

من یه دوست دارم که سریع صمیمی میشه و یه پسوند جان ته اسم طرف میذاره و هی میگه بله علی جان ...حسین جان...

شوهرش ازین صمیمیتش ناراحت بود و اینم می گفت من برونگرام نمیتونم یه جور دیگه برخورد کنم.بهش گفتم حالا به جای  علی جان ،بگی علی آقا  برونگرایییت خفه نمیشه عزیزم ! یه خورده مراعات همسرت رو بکن ! خیلی کار سخت و پیچیده ای نیست.😅

عزیزم همسر ایشون تو جمع با خانوما بگو بخند میکنه و بعد هم از قیافه و هیکل و کمالاتشون برای استارتر م ...

اگه فقط با خانما صمیمی باشه اره حق با شماست درست نیست کارش 

ولی اگه با آقایونم همینجوریه ک خب، نشون میده ایشون برونگراست ، یعنی اگه بگه فلان خانم خیلی خوبه ، فلان آقا هم خوبه مشکلی نیست 

شایدم من یه ذره دارم با همسر این آقا همذات پنداری میکنم چون خودمم با همه شوخی میکنم ، برام فرقی نمیکنه مرد و زن 

و اگه یکی باشه بهم بگه اینکارو نکن شاید لذتی دیگه از با بقیه بودن نبرم ، بخاطر همین میگم 

چون مثلا بازار هم میرم راحت با فروشنده صحبت میکنم و بعضا میگم میخندم ، خیلی وقتا خیلی از فروشنده ها منو میشناسن 

چه آقا و چه خانوم 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋