2777
2789
عنوان

با یکی اشنا شدم..

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 25 پست
ولی طرز فکرت خیلیم درست نیست

ب عنوان ی مادر میگم هست

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

چطور؟ والا من بیشتر بچه‌هایی که دیدم توی سن پیری پدر مادرشون به فکر ارث اونا بودن و از سر ترحم و لطف ...

حق گفتی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا واقعا بچه نمیخوان حالا به هر دلیلی،ولی من حس میکنم تو ازدواج کنی بعد چند سال خودتم بچه میخوای،این حس والد بودن و پرورش دادن نسلت غریزس،و اینکه خب باهاش در میون بذار و بگو بچه داشتن یا نداشتن به خواست تو باشه ببین چی میگه.

ب عنوان ی مادر میگم هست

نظر ها متفاوتن

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

منم بچه دوست ندارم ولی همسرم دوست داره ولی فعلا اصلاااا نمیخام بهش فکر کنم درباره این موضوع بعدا با ...

نه والا انگار روی نظرش مصمم بود. جدی هم گفت من شوهر تو باشم روت زن میگیرم😐😂میگفت نظر من اصلا براش منطقی نیست😐اون ادم خوبی بنظر میرسه و از هرلحاظ پسنده ولی بودن باهاش به قیمت اینه که کل زندگیم صرف بچه بزرگ کردن شه..البته میگفت یکی از نظرش کافیه ولی به هرحال بچه دردسره و در عین حال هیچ مزیتی نداره  

نه والا انگار روی نظرش مصمم بود. جدی هم گفت من شوهر تو باشم روت زن میگیرم😐😂میگفت نظر من اصلا براش ...

چند سال بعدش خودتم شاید میل پیدا کردی اینو از دست نده🤣یکی داشتیم بعد 8 سال بچه دلش میخاست قبلش متنفر بود 

کاربری دونفره رها و ماهور❤️
چند سال بعدش خودتم شاید میل پیدا کردی اینو از دست نده🤣یکی داشتیم بعد 8 سال بچه دلش میخاست قبلش متنف ...

با شناختی که از خودم دارم بعید میدونم😅چون مامانمم علاقه نداره و منم بدون برنامه‌ریزی قبلی به دنیا اومدم..اوایل ناراحت بود در نهایت مجبور شد بپذیره. نه اینکه علاقه‌ای هم براش ایجاد شده باشه