2777
2789
عنوان

با یکی اشنا شدم..

379 بازدید | 25 پست

با یکی چند هفته هست اشنا شدم و خوشتیپ، خوش‌اخلاق و پولداره. من به ازدواج در بلند مدت یعنی دو سه سال اینده فکر میکنم ولی هیچوقت مایل نیستم بچه‌دار شم. بین حرفاش متوجه شدم از این اعتقادا داره که ثمره ازدواج بچه اوردنه و بدونش نمیشه🙄 پس یعنی بیخیالش شم؟ 🥲 شایدم بهتر باشه تا همیشه مجرد بمونم چون بالاخره اغلب مردا از ازدواج انتظار بچه دارن🚶🚶🥲

خودم ویژگی‌های مثبتی دارم که پسند خیلیام ولی هدف من از زندگی تجربه چیزای جدید و سفر ایناس. بچه بزرگ کردن رو یه کار بیهوده میدونم...همونجور که خانواده زندگیشونو صرف بزرگ کردن من کردن و الان من سالی دو بار می‌بینمشون...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی طرز فکرت خیلیم درست نیست

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

ولی طرز فکرت خیلیم درست نیست

چطور؟ والا من بیشتر بچه‌هایی که دیدم توی سن پیری پدر مادرشون به فکر ارث اونا بودن و از سر ترحم و لطف به اونا رسیدگی میکنن🙄در حالیکه میشه یه پرستار گرفت بدون منت

منم مثل تو فکر میکردم که بچه نباشه بهتره  ولی از لحاظ روانشناختی بعد ازدواج و گذشت یه بازه زما ...

بنظرم اون احساس نیاز به خود بچه نیست..بیشتر احساس تنهایی یا داشتن یه تنوع و هدف توی زندگیه 

چطور؟ والا من بیشتر بچه‌هایی که دیدم توی سن پیری پدر مادرشون به فکر ارث اونا بودن و از سر ترحم و لطف ...

همه ک اینطوری نمیشن

بالاخره بعد از ازدواج یه ثمره ایی باید باشه خب

تشکیل خانواده مهمه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

موافقم  ولی وجود بچه و تجربه حس مادری با هر تجربه جدیدی متفاوته قطعا

نمیدونم والا. من هیچ حسی به بچه ندارم. با اینکه شغلمم جوریه که تولد بچه رو بارها دیدم و حتی توش نقش داشتم

نمیشه خانواده رو دونفری تشکیل داد؟ 🥲😂

میشه 

ولی درخت بدون میوه؟