2777
2789
عنوان

خدایی حق ندارم از مادرشوهرم ناراحت بشم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 31 پست

من باتوجه به خانواده همسر خودم،حتما میرفتم چون اگرچه عین همین رفتار و دارن ولی خوب واقعا می دونم که چیزی دلشون نیست و ذاتشون خوبه.ولی من فقط یه مشکل دارم با مشکل شما😅چرا وقتی مریضن کنسل نمی کنن.من برادرم شام دعوتمون کرد خونشون رفتیم و اومدیم بعد لو رفت بچه هاش این ویروس اسهال و استفراغ داشتن و من الان ده روز پدر ما درومده

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
پیش شوهرت میزاره تو عمل انجام شده نمیشه رد کنی

دقیقا یک بار دیگه هم مادربزرگ همسرم خونه شون بود. بنده خدا زمینگیره. بعد جلوی همه گفت من فردا برای خواهرشوهرم وقت دکتر گرفتم تو بیا پیش مامانی بمون. منم افتادم تو رودربایستی رفتم. بنده خدا دستشویی داشت روش نمیشد با من بره یه وضعی بود اصلا.

در انتظار مادر شدن🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نرو .اگه خیلی دوست داری کار انجام بدی بشین کارای خونه ی خودت رو بکن.بزار جام بهترین و ساده ترین ...

اخ گفتین. اصلا تو کتم نمیره که یه وقتایی نباید این حمالی های بی اجر و منت رو بکنم.

در انتظار مادر شدن🥲
هیچ وقت معنی اینکارو درک نکردم مادرشوهرمنم اگر کارداشته باشه یا دعوت جایی باشیم ب شوهرم میگه ک ب من ...

این یعنی بی احترامی

یا نفهمه یا خودشو به خریت زده که همسرت باید توجیش کنه

فک کن میخواید برید خونه مادرپدر همسرتون زنگ میزنید به پدرش اصلا طبیعی هست؟

خانم خونه تدارک های لازم رو میبینه

این یعنی بی احترامی یا نفهمه یا خودشو به خریت زده که همسرت باید توجیش کنه فک کن میخواید برید خونه ...

کلا اخلاقش اینطوری هم من هم جاریا هم زن داداشاش همه ازاین موضوع شاکی هستیم

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
خب خودشون خجالت میکشن بگن  اتفاقا خوبه ک مستقیم نگن روشون باز نشه

اخه روشون بازه که میگن بیا کارای مهمون ما رو بکن. من خودم هیچ وقت ازشون اینجوری کمک نمیگیرم حتی از مادر خودم. یعنی حتی یه بسته سبزی. زورم میاد که حتی سختشه زحمت زنگ زدن به خودش بده

در انتظار مادر شدن🥲
 اخ گفتین. اصلا تو کتم نمیره که یه وقتایی نباید این حمالی های بی اجر و منت رو بکنم.

مثلا میخوای بگی عروس خوبه هستی ،یا وای چه زن خوبی هستی ؟ کسی که دوست داشته باشه هیچ کاریم نکنی هم دوست داره .ولی چون تو رو آدم حساب نمیکنن و به خودت نمیگن محلشون نزار و کاری به کارشون نداشته باش.اعتمادبنفست رو ببر بالا

اصلا اینایی که میگن حساس شدید رو درک نمیکنم زنگ زدن همسرتون !!!!!!! من بودم دمان از روزگارشون در می ...

اخ گفتی  کمک یه داستانه این که به همسرم زنگ میزنن یه داستان دیگه

در انتظار مادر شدن🥲
مثلا میخوای بگی عروس خوبه هستی ،یا وای چه زن خوبی هستی ؟ کسی که دوست داشته باشه هیچ کاریم نکنی هم دو ...

نه بیشتر دلم میسوزه. مثلا همه که خونه شون هستیم نزدیک 15-16 نفر میشیم. دخترا تقریبا همش دارن میپچونن مردا هم به جز شوهر خودم و به زور من کار نمیکنن. مادرشوهرم دست تنهاست. دلم میسوزه فکر می کنم مامان خودمه اما راست میگین لطف من شده عادتشون

در انتظار مادر شدن🥲
نه بیشتر دلم میسوزه. مثلا همه که خونه شون هستیم نزدیک 15-16 نفر میشیم. دخترا تقریبا همش دارن میپچونن ...

دلت واسه خودت بسوزه .فردا روزی دور از جونت کمر درد گرفتی ،مادرشوهر گلت میاد یه لیوان آب بده دستت؟فوقش به روشم که بیاری میگه میخواستی کار واسم انجام ندی

مادر همسرمنم همین کارو میکنه، حتی مهمونی زنونه رو‌هم زنگ میزنه به شوهرم میگه به من بگه اما من به این قضیه اعتراض نمیکنم چون فرصت فکر کردن پیدا میکنم ومیتونم تصمیم بگیرم برم یا دلیلی بیارم و نرم.ولی اگه به خودم زنگ بزنن شاید نتونم همونجا بهونه بیارم ..ولی به اینکه علت این کارشون چیه فکر میکنم و هنوز متوجه نشدم!!!!