2777
2789

ثعلب شنیدم خیلی خوبه

البته همراه یه چیزی که الان یادم نیست 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ثعلب شنیدم خیلی خوبه البته همراه یه چیزی که الان یادم نیست 

ثعلب از کجا بگیریم...چطوری مصرف..میشه کمک کنی منم اقدامم چند ساله اسپرم کمی صعیفه تحرکش ..کلی دارو و تقویتی و سنتی استفاده..یه چیزاش کامل خوب شده ولی تحرک هنوز کمه

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

ثعلب از کجا بگیریم...چطوری مصرف..میشه کمک کنی منم اقدامم چند ساله اسپرم کمی صعیفه تحرکش ..کلی دارو و ...

ببین صعلب با یه چیزی بود که طب سنتی گفت هم کیفیت رو و هم تعداد و تحرک رو زیاد میکنه

بذار ببینم میتونم پیدا کنم چی بود

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

سلام عزیزم

اون نکته که راجع به صعلب بود رو پیدا کردم

# تقویت اسپرم

1ق مرباخوری ثعلب داخل300گرم روغن زیتون حل شود و میل شود ، اسپرم رو بشدت بالامیبره

صعلب همون ماده ای هست که بستنی میریزن از عطاری یا فروشگاه وسایل قنادی تهیه کنید 

ثعلب از کجا بگیریم...چطوری مصرف..میشه کمک کنی منم اقدامم چند ساله اسپرم کمی صعیفه تحرکش ..کلی دارو و ...

سلام عزیزم بیا پست بالا گفتم 

سلام عزیزم بیا پست بالا گفتم 

سلام ممنونم ازت دوستم حتمن میخرم💚🙏

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام ممنونم ازت دوستم حتمن میخرم💚🙏

سلامت باشید گلم

ان شاءالله موثر واقع بشه