خانواده من اصلا هیچ جبهه ای به بچه پسر یا دختر ندارن کلا جنسیت بچه اخرین چیزی بود که دربارش بخوان حرف بزنن ولی از وقتی یادمه به من میرسید مامانم یهو یاد پس انداز کردن و اولویت بندی میوفته ولی سر داداشم بابت هر چرت و پرتی که بخواد دست و دلبازه...چطوری میشه؟!یعنی چه اتفاق شیمیایی ای اون تو رخ میده که انننقدر تبعیض رخ میده!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مادرا نسبت به بچه ضعیفتر دل رحمترن من خودم واقعا نسبت به پسر کوچیکم حساس ترم چون نمیتونه گلیم ...
اخه حتی بچگی منم همین بود...بچه بزرگترا اتفاقا سخت گیریای بیشتر و کم تجربگی بیشتری از سمت خانوادشون دیدن یه ذره بیشتر گناه ندارن؟بچه کوچیکه حتی حمایت بچه بزرگ تر رو هم داره
اخه حتی بچگی منم همین بود...بچه بزرگترا اتفاقا سخت گیریای بیشتر و کم تجربگی بیشتری از سمت خانوادشون ...
آره قبول دارم ولی خب چه میشه کرد من خووم بچه وسطی بودم یعنی هییییییچ توجهی بهم نشد به طور علنی سوختنم و خاکسترمو دادن به باد یک ذره هم واسشون مهم نبود چ بلایی سرمون آوردن الانم مامان بابام با افتخار میگه بچه هام سالم وخوشبختن
آره قبول دارم ولی خب چه میشه کرد من خووم بچه وسطی بودم یعنی هییییییچ توجهی بهم نشد به طور علنی سوختن ...
خب شما که اگاهی داری نباید بذاری تبعیضی رخ بده...خیلی جاها به غرور ادم صدمه میزنه وقتی میبینی سریع پشتت خالی میشه و کسی اون وسط از تو دفاع نمیکنه انگار فقط خودتو داری