2777
2789
عنوان

کاش دنیا بهم یه دختره که بهش بگم

125 بازدید | 14 پست

به صداش جرعت بده

بدونه اجازه مرد نفس بکشه 

میخوام پرنده هارو بدونه قفس بکشه

بدونه با موهای اون کسی نسخ نمیشه 

اگه نتونه مادر شه مرد تلف نمیشه

مثل مادر نشه 

سکوت نکنه  از بلند پروازیاش سقوط نکنه 

بچه ذکری بلدید که یکم اروم بشم خیلی ناراحتممو اعصابم خورد 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین الانشم زندگی دختر ایتدتم

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

الا بذکر الله تطمئن القلوب

ممنون گلی 🌹🌹🌹

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

برات صلوات فرستادم  چی شده اگه اروم میشی خرف بزن🥲

خونمون خیلی تنش سرووصدا دعوا زیاده همه به من پیله میکنن گیر میدن اعصاب برام نذاشتم دارم دیونه میشم

الهیی  خونه ماهم همیشه همینه😢

دلم میخواد مستقل زندگی کنم 

دیگه نمیکشم به خدااا همش تقصیر مامانمه خیلی عصبیه ما رو هم دیونه کرده 😭😭😭🥺🥺🥺