2777
2789

من بخوام بگم اینه:

توسن کم ازدواج نکنید 

با عشق و ار روی عشق همه چیز رو قبول نکنید ینی باعشق اردواج نکنید چون چشماتون بستس

اگر موقعیت درسی خوبی دارید زود ازدواج نکنید اینو چندبار میگم 

با پسری ک سنش زیر ۲۶،۲۷ازدواج نکنبد 

بازم میگم تو سن کم ازدواج نکنبد

من پزشکی قبول شدم ولی زودتر از همههه دوستام تو ۲۰سالگی عقد کردم و واقعا پشیمونم ک جوونی نکردم

کاربری بدبخت باز افتاد دست سه نفررر😉🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتی و خودت هیچکس نیست 

تنها ترینی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خانواده اتون الویت اول و آخرتون باشه ‌ هر کاری میخواید بکنید به چند پله بعدش فکر کنید خوبی هاش و بدی هاش رو بسنجید .و اعضای خانواده اتون جلو چشمتون باشن که خدایی نکرده با هر اشتباه ما اونا هم باید تاوان بدن . 

تو برای قوی شدن و برای خوشبختی با توکل به خدا نیاز به تحصیلات، مهارت ورزی و شغل داری. اونوقت آدمهای بدردنخور بصورت خودکار غربال میشن، محیطت عوض میشه، جایگاهت ارتقاء پیدا میکنه و میتونی با آدمای درست و حسابی رابطه داشته باشی و کیس های خوب جذب کنی. 

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

خانواده اتون الویت اول و آخرتون باشه ‌ هر کاری میخواید بکنید به چند پله بعدش فکر کنید خوبی هاش ...

و بنظرم هرکاری نیکنن با مشورت خانواده باشع

تو برای قوی شدن و برای خوشبختی با توکل به خدا نیاز به تحصیلات، مهارت ورزی و شغل داری. اونوقت آدمهای ...

ادمها به محض از دست دادن ادمای اطرافشون حالشون بد میشه

زود به آدما اعتماد نکنید سعی نکنید آدم هارو همیشه راضی نگه دارید خودتون رو محدود نکنید بخاطر هیچ کس محبت زیادی نکنید به آدما زود دل نبندید وابسته نشید بعد ضربشو بخورید 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
ادمها به محض از دست دادن ادمای اطرافشون حالشون بد میشه

منظور افراد به درد نخور هستن. وقتی یه دختر ضعیفه، خواستگار درست و حسابی هم ممکنه نداشته باشه و بعدا تو ازدواج هم ضعیف تر بشه. اما هر چه برازنده تر باشه، آدمهای بهتر جای افراد بی فایده رو براش میگیرن. 

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

به احساسات و عواطفتون وابسته نباشید

جوگیر نباشید

از تجربیات بقیه استفاده کنید و سعی نکنید حتما خودتون یه چیزیو امتحان کنید تا به اون نتیجه برسید

گوش شنوا داشته باشید

صبور باشید ، تحمل کردن رو یاد بگیرید ، از غم و غم‌زایی دوری کنید

هر چیزی رو بدون سند منطقی باور نکنید

اگر خواستید وارد رابطه بشید ، بهترین رابطه سالم ترین رابطه هست و سالم ترین رابطه نیاز به درک متقابل ، احترام و ادای حقوق دوجانبه داره

به فضای مجازی اعتماد نکنید

باطن خودتون رو با ظاهر بقیه مقایسه نکنید

اعتماد بنفس خودتون رو تقویت کنید

مطالعه کنید تا حرفی برای گفتن داشته باشید

جایی برای حسرت خوردن در آینده باقی نگذارید

زندگی کنید

مال خودت باش
به احساسات و عواطفتون وابسته نباشید جوگیر نباشید از تجربیات بقیه استفاده کنید و سعی نکنید حتما خود ...

زندگی کنید... خیلی مهمه الان هم زندگی کردن سخت شده...

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن