2777
2789
همه رو میفرستن امینوسنتز؟

نه عزیزم برای من تو آزمایش غربالگری سندوم دان ریسک بالایی داشت که آمینو شدم خدا رو شکر مشکل نداشت دیگه آزمایش غربالگری دوم برام نیاز نبود فقط سنو شدم

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سنو اولی ۶۴۰ آزمایش ۵۶۰ بعدش آمینوسنتز شدم ۸۵۰۰  سنو ۱۸ هفته ۱۳۵۰ همشون ظاهرا آزاد بودن

عزیزم میگم همه بیمارستان های دولتی انجام میدن؟مثلا سونو گرافیش بیرون انجام بدی ولی ازمایش خونش بیمارستان

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

عزیزم میگم همه بیمارستان های دولتی انجام میدن؟مثلا سونو گرافیش بیرون انجام بدی ولی ازمایش خونش بیمار ...

واقعیتش نمیدونم گلم چون من شهرستان زندگی میکنم بیمارستان اینجا چنین آزمایش هایی انجام نمیدن باید سوال کنید عزیزم

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
واقعیتش نمیدونم گلم چون من شهرستان زندگی میکنم بیمارستان اینجا چنین آزمایش هایی انجام نمیدن باید سوا ...

ممنونم.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

والا میرم نهاوند برای سونو ،نبرو مسلح قبول میکنن  ولی شهر خودمون ازمایشا ازاد میگیرن

نوند نمیدونم کجتست ولی همه شهرا درمانگاه سپاه هست تو نشان یا بلد بزن یا بپرس از اطرافیان میدونن ب منم میگفتن ازاده ولی خودم پیگیر شدم دیدم وگرنه انومالی نزدیک دو تومنه مثلا 

کاربری دست دو نفر👧