2777
2789

دوستان کسی هست ضرب المثل محلی یا هرضرب المثلی کع جدیدباشه وزیاداستفاده نشده باشه رو بگه با معنیش؟فقط تکراری نباشه 

برای یه درسم میخام خودم نتونستم چیزی پیداکنم 

ضرب المثل جدید که نداریم

میتونی بری تو اینترنت جستجو کنی ضرب المثل... تولیست نگاه کن،، اونایی که تاحالا نشنیدی بنویس

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
ضرب المثل جدید که نداریم میتونی بری تو اینترنت جستجو کنی ضرب المثل... تولیست نگاه کن،، اونایی که تا ...

چراهستن بعضیا ضرب المثلای محلی دارن که زیاد شنیده نشده وگرن اونای تونت همشون تکرارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرچ کن ضرب المثل محلی یا مثلا لری، میتونی زیاد پیدا کنی، 

نخورده و جا گرم ! یعنی توی سرما مهمونی رفتن نمی ارزه، خونه بشینی و نون خالی رو توی گرمای خونه بخوری ارزشش بیشتره