2777
2789
عنوان

کتک زدن همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5367 بازدید | 136 پست
احساس میکنم ژنتیکیه...بابام هم دست بزن داشت وقتی عصبانی میشد..

اره دیده ها رو ادم تاثیر میذاره اما سعی کن تو یجور نشی که بچتم اینده بگه اره مادرمم دست بزن داشت گلم

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
احساس میکنم ژنتیکیه...بابام هم دست بزن داشت وقتی عصبانی میشد..

ژنتيكي؟؟؟نه عزيزم اثر تربيت اشتباه اثر ترس ها و خشم ها فرو خورده كودكي شما اموزش ديدي موقع عصبانيت مجازي با كتك زدن خودتو تخليه كني چرا چون كتك زدن و تنبيه اثر پاداش رواني براي كسي داره كه كتك زده مثل مخدر و خشم موقت فروكش ميكنه شك نكن در اينده بچه خودت رو هم ميزني

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو بار دعوا کردن، با فحاشی و خشونت فیزیکی خیلی زیاد فرق دارهخشونت فیزیکی جرم هست،زندان داره،دیه دارهاگر هر جای دیگه ای بود پدر طرفو در میاوردن

ببین عزیزم میگه ساعت دو از خواب بیدارش کردم بهش هرچی خواسم گفتم ببین اینم یه طرفه اصلا دعوارو این شروع کرده رف خوابه الان شمارو بیدار کنن بهت بد و بیراه بگن وایمیستی نگا میکنی اول باطن قضیرو ببینین بعد بهش اینجوری مشاوره بدید

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
اینجوری که شما ها نظر میدین این امشب شوهررو نکشه خیلیه😄😄😄

آخه واقعا زن چقد دل داره ک بخواد کتک هم بخوره؟

من اگه یه بار کتک بخورم تا عمر دارم خشونتش از ذهنم نمیره واقعا رو احساسات تاثیر داره

زنا خیلی شکننده ان 

بعدشم اخه این زندگیه؟ کتک تو عقد؟؟تازه اول زندگی؟؟

چي بگم عزيزم اثر ازدواج كردن ها بدون فكر و اموزش لازم هنوز ياد نداريم چه وقتي حي بگيم و حه زماني با حه زباني انتقاد كنيم ياد نگرفتيم دست و زبونمون كنترل كنيم زماني ياد ميگيريم كه سرمون به سنگ بخوره

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
سارگل پ من اومد؟

بله عزیزم جواب دادم

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

گفتم واقعا برات متاسفم از ي مرد مجرد همچين فيلمي گرفتي چي با خودش فك مرده همچين فيلمي ب تَو داده گفتم اين كارا برا زمان مجرديه

ميخاي مجرد شو دير نشده هنوز 

هيچي نگفت رفت تَو حال با بالش و پتو رفتم گفتم طلبكارم هستي بعد فحش داد ديگ شرو شد گفت برو والا ميزنمت گفتم نميخام برم ديگ دهنش باز كرد

•Before you judge me,make sure you're perfect•
بله عزیزم جواب دادم

سارگل جه اعصابي داري حيطه مشاوره خانواده واقعا فرسايش خصوصا اونايي كه مقاومت و انكار دارن من بعد كارورزي كارشناسيم گفتم اصلا زير بار مشاوره خانواده نميرم 

دو نصف شب نه پنج صبح

خشونتی که منجر به زدن بشه عادی نیست و نیاز به بررسی داره

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

باران جان واقعا طاقت فرساست

گاهی از رنج و درد بعضیا دلم میخواد همونجا زار بزنم 

اینقدر زنها و کودکان تو جامعه ما آسیب میبینند و مظلوم واقع میشن که حد نداره😔