2777
2789
عنوان

یه چیزی راجب داورای محفل😁

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضاتو خوندم چقد ناراحت شدم  یاد زمانی افتادم ک دوس داشتم پرستاری بخونم ولش نشد  الان چه ...

هیچ

نشسته به در نگاه میکنم...💔💔💔

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
چه اشتباهی میکنی 😓 هرطور شده برو دانشگاه درستو بخون تو هر رشته دیگه ای ک یه ربطی ب پزشکی داشته باشه ...

چندبار کنکور دادم انگار طلسم شدم هیچی قبول نمیشم خواهر

فکرش نابودم کرده ولی تسلیم شدم دست کشیدم

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
چرا دانشگاه آزاد نمیری؟ 

حامی مالی ندارم

خرج زندگیم تقریبا چندساله به عهده خودمه

عزیزم انشالله قبول شی سال دیگه🥲

مرسی قربونت

ولی شرایطشو ندارم دیگه،تا وقتی خونه بابام هستم و مستقل نشدم نمیتونم،امکانات درس خوندن ندارم

مرسی قربونت ولی شرایطشو ندارم دیگه،تا وقتی خونه بابام هستم و مستقل نشدم نمیتونم،امکانات درس خوندن ن ...

تقریبا مثل منی 

منم پدرو مادرم پشتم نبودن 

بابام ک کلا مخالف دانشگاه رفتن بود 

درسام خیلی خوب بود ولی وقتی میدیدم براشون مهم نیس زیاد برا کنکور تلاش نکردم ..رفتم پیام نور دو سال خوندم بعد ازدواج کردم 

الان همکلاسیام میبینم افسرده میشم همش میگن ای کاش حداقل تلاشمو میکردم لیسانس میگرفتم 

تقریبا مثل منی  منم پدرو مادرم پشتم نبودن  بابام ک کلا مخالف دانشگاه رفتن بود  درس ...

نه من مشکلی ندارن نه با درس نه با کار ولی خب درآمد بابام مناسب نیست و تو خونه شش هفت نفریم و شلوغه و اتاق برای درس و خودم ندارم و نمیشه کلا چندبار امتحان کردم دیدم نمیشه

خب الان که متاهلید و امکانات دارید چرا ادامه نمیدید؟حیفه واقعا دختر،چرا بزاری حسرت بمونه؟

من ۲۹ سالمه و مجردم

نه من مشکلی ندارن نه با درس نه با کار ولی خب درآمد بابام مناسب نیست و تو خونه شش هفت نفریم و شلوغه و ...

اصلا شرایطش رو ندارم 

میدونی حوصلش هم ندارم دیگه ...درس خوندن هم وقت خودش رو داره یه مدت ک بگذره انگار دیگه مخت نمیکشه 

راه دانشگاه تا خونمون هم خیلی خیلی دوره ..پسرم سه سالشه جایی ندارم بذارم 

کلا الان دانشگاه رفتن برام صرفی نداره 

هرچیزی وقت خودش رو ذاره ..اگه همون زمان لیسانسم میگرفتم یه شیرینی دیگه ای برام داشت 

الان دیگه ذوق و انگیزه اون موقع. رو ندارم

اصلا شرایطش رو ندارم  میدونی حوصلش هم ندارم دیگه ...درس خوندن هم وقت خودش رو داره یه مدت ک بگذ ...

دقیقا منم همینو میگم،چون الان ۲۹ سالمه و آیتم های زندگیم بهم ریخته و تو هم شده انگار

وقت ازدواج،وقت بچه داری،وقت درس،وقت تفریح،وقت کار...همه اینا تو زندگی من تو هم پیچیده و هیچکدومش اتفاق نیفتاده واسم

دقیقا منم همینو میگم،چون الان ۲۹ سالمه و آیتم های زندگیم بهم ریخته و تو هم شده انگار وقت ازدواج،وقت ...

سر کار نمیری؟ 

اگه موقعیت ازدواج خوب برات پیش اومد ازدواج کن 

یکم از درس و پزشکی خودتو دور کن 

یه هنر برو یاد بگیر 

من احساس میکنم چند سالیه پزشکی شده مال کسایی ک سهمیه دارن 😓هر کی دیدم درسخون و شاگرد اول بوده قبول نشده 

انگار مال یک عده بخصوصی هست