2777
2789
عنوان

شوهرم همع طلاهامو میخواد بفروشه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 61 پست

اتفاقا بعدا میفهمی چقدر مهمه و چه اشتباهی کردی طلاهاتو دادی ، 

وقتی درآمد نداشت و این همه سرمایه راحت از دست میدی.

تازه هنوز عقدی میخواد بفروشه‌. بعدها چه.

کلا طلا فروختن اشتباهه.  مگر واسه ملک خریدن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزش که داره ولی ن ب اندازه زندگی و خوشبختیتون اما بعضیا انقد از اطرافشون خیانت و سو استفاده دیدن نمیتونم بهت بگم بهش اعتماد کن اما اگه انسان شریفیه و می‌دونی اهل این نیس که طلاهاتو بفروشه فردا ی بامبولی برا خودت دربیاره بهش اعتماد کن

خوب وقتی اومد خواستگاری کار نداشت؟ ماشینو به اسم شما بخره حداقل

ن عاشق هم بودیم  ۳ ساله ازدواج کردیم 

نمیزنه نمیخوامم بزنه مهم نیست اصلا

الهم عجل لولیک الفرج❤️الهم ارزقنا کربلا❤️
طلا رفته بالا قرازه ماشین بخریم با ماشین کار کنه ت ی شرکت دعا کنید برام کارش جور بشه. مال دنیا بی ا ...

طلای زن برای روز مبادا س آدم از بعد شوهرش خبر نداره،بنظرم یخورده شو نگه دار،بزار وام بگیره یا خونواده ش کمک ش کنن

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
فکر کن کل طلاهای عقد بفروشه و به نام خودش ماشین بخره🥴

یکی رفته بود ب اسم مادرش خریده بود که خانومه خواس جدا بشه حتی نتونه توقیفش کنه. ینی زنه ب این اعتماد کرده طلا رو داده ولی این ب زن اعتماد نکرده ماشینو زده ب اسم ننش😐

چقدر نا امیدی از زندگی  به نظرم افسردگی داری  با مشاورصحبت کن حتمااا

ن اتفاقا بشددددت شوخم ب شدت با همه شوخی میکنم همه دوس دارن باهام بشینن ولی خب مال دنیا ارزشی نداره برام ب قدری میخوام دستم جلو کسی دراز نباشه

الهم عجل لولیک الفرج❤️الهم ارزقنا کربلا❤️