خدای____مهربون مدیر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 401 عنوان شوهرم همع طلاهامو میخواد بفروشه😐 | مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 61 پست اصلا برام مهم نیست علاقه ای بهشون ندارم ی سرویسه ۴ النگو سنگین سرویس عروسیمه البته هنوز عقدم برای کار کردن میفروشه مادرشوهرم میگه کاش پول بود نمیفروختی سرویسشو ولی خودم اصلا برام مهم نیست واقعا چ ارزشی دارع وقتی نمیدونم دو دیقع دیگه زندم یا نه الهم عجل لولیک الفرج❤️الهم ارزقنا کربلا❤️ 1403/01/18 | 02:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
boymader عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 11403 دیگه استارتر خودش میدونه عزیزم چون تاپیک زد من نظر خودم که ۱۸ ساله متاهلم رو گفتم درسته منم نظر خودمو گفتم ☺️ حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن تشخيص داد…
گندمک۱۲۳۴ عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 17773 خودمم دیدم زمان مدرسه ی دختره بود عاااااشق طرف خودکشی فلان بعد معلوم شد یازو بخاطر النگوهای دستش گرف ... ببین من الان ۳۹ سالمه و اینقدر چیزا دیدم برای همین مخالفم با همچین کاری همسن های شما شاید احساسی تر فکر کنن ولی از من بهت نصیحت حواستو جمع کن تو همچین رابطه ای