2777
2789
عنوان

شوهرم همع طلاهامو میخواد بفروشه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 61 پست
سرویسو خودشون خریدن برام النگوهارم خودش خریده مال منه اون نداره انشاالله بره سر کار دعا کنید برام ❤️

ان شاالله میره

ولی اون سرویس و النگوهاماله توعه عزیزدلم

اون دیگه هیچوقت وظیفه خرید سرویس رو برای تو نداره اگه میتونی قبول کنی بفروش

نمیخوام نگرانت کنما ولی شاید میخواد طلاهات از چنگت در بیاره و طلاقت بده اخه طفلی دوستم شوهرش این کار رو کرد😭😭😭 

اینکه شوخ هستی دلیل نمیشه افسرده نباشی عزیزم  الان تو اوج جوانی همش داری از مرگ حرف میزنی شاید ...

😐 مرگ از رگ گردن ب هممون نزدیکه جون دیدن ۱۴ سال رفته زیر خاک چیز بدی نیست که بفکر باشیم درگیر دنیا نباشیم دنیا خودش درس میشه 

الهم عجل لولیک الفرج❤️الهم ارزقنا کربلا❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ديگه بالاخره زن و شوهرن 

عزیزم دنیا بالا پایین داره 

استارتر خیلی محکم میگه شوهرم ماشین به نام من نمیخره پس شوهرش اونجورکه باید عاشق نیست 

از قدیم گفتن کسی که با سر میاد طرفت با سر برو طرفش و کسی اگه با پا میاد تو هم مثل خودش قدم به قدم و آروم جلو برو

ان شاالله میره ولی اون سرویس و النگوهاماله توعه عزیزدلم اون دیگه هیچوقت وظیفه خرید سرویس رو برای ت ...

😐 یا خدا چقد زمونه بد شده نه عزیزم منو اون نداریم جفتمون تلاش میکنم بره سر کار انشاالله الهی زندگی هیشکی یخاطر مال دنیا تلخ نشه

عزیزم دنیا بالا پایین داره  استارتر خیلی محکم میگه شوهرم ماشین به نام من نمیخره پس شوهرش اونجو ...

ديگه خب مال خود شوهرشه و اجازه فروشش داره 

البته كه بايد استارتر هم راضى بشه كه ميگه براش مهم نيست 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
😐 مرگ از رگ گردن ب هممون نزدیکه جون دیدن ۱۴ سال رفته زیر خاک چیز بدی نیست که بفکر باشیم درگیر دنیا ...

پيامبر صلي الله عليه و آله : براى دنيايت چنان كار كن كه گويى تا ابد زنده خواهى ماند، و براى آخرتت چنان كار كن كه گويى همين فردا مى ميرى.

عزیزم دنیا بالا پایین داره  استارتر خیلی محکم میگه شوهرم ماشین به نام من نمیخره پس شوهرش اونجو ...

خب نزنه ب نام من نمیدونم چرا ولی نداشتم حرصشم ندارم الهی شکر

ان شاالله میره ولی اون سرویس و النگوهاماله توعه عزیزدلم اون دیگه هیچوقت وظیفه خرید سرویس رو برای ت ...

والا منم همچین چیزایی دیدم ولی نخواستم بگم که استارتر ناراحت نشه 

انشالله برای استارتر اینطور نباشه

پيامبر صلي الله عليه و آله :  براى دنيايت چنان كار كن كه گويى تا ابد زنده خواهى ماند، و براى آ ...

برام دعا کن کارش جور بشه بتونیم یه خونه بخزیم بریم سر زندگیمون ❤️قدری باشه ک محتاج نشیم ب خلق خدا خودش درست کنه برا همع

والا منم همچین چیزایی دیدم ولی نخواستم بگم که استارتر ناراحت نشه  انشالله برای استارتر اینطور ...

خودمم دیدم زمان مدرسه ی دختره بود عاااااشق طرف خودکشی فلان بعد معلوم شد یازو بخاطر النگوهای دستش گرفتتش النگوهار گرفته و بی خبر رفته😐