2777
2789

طراحی آینه های بزرگ و سرتاسری

در دیواره های راهرو، دیوار پذیرایی و نشیمن، 

می تواند خانه شما را

بسیار بزرگ تر

از آنچه که هست نشان دهد...

می توانید برای درخشش بیشتر خانه از نورپردازی ها و لوسترهای بزرگ در مقابل این آینه ها استفاده کنید...

اینستاگرام گروه دکوراسیون اتود

برای مشاوره دکوراسیون و اطلاع از جذاب ترین شیوه های طراحی خانه، اتاق کودک و محل کار از طریق پیج اتود با ما در تماس باشید...

www.etude.design

دانش آموخته معماری و معماری داخلی ، فعال حوزه طراحی دکوراسیون ، عضو تیم مشاوره معماری آنلاین اتود ______دوستان عزیز، با احترام، چنانچه تمایل دارید برای طراحی دکور منزل و مشاوره معماری و دکوراسیون رایگان و آنلاین راهنمایی تون کنم، لطفا من رو در تاپیک هاتون تگ بفرمایید و درخواست دوستی ارسال نفرمایید، متاسفانه ظرفیت دوستانم تکمیل شده_______ در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان، آنلاین و در اسرع وقت، با جست و جوی سایت مشاوره دکوراسیون اتود در گوگل، سوالات تون رو برای همکاران بنده ارسال و پاسخ های کامل و سریع دریافت بفرمایید.

میشه در مورد دکوراسیون آشپزخونه بدون اپن هم نظر بدین😆😆😆😆😆

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
میشه در مورد دکوراسیون آشپزخونه بدون اپن هم نظر بدین😆😆😆😆😆

بله حتما

من در خدمتتون هستم

چه موردی مدنظر تون هست ؟

دانش آموخته معماری و معماری داخلی ، فعال حوزه طراحی دکوراسیون ، عضو تیم مشاوره معماری آنلاین اتود ______دوستان عزیز، با احترام، چنانچه تمایل دارید برای طراحی دکور منزل و مشاوره معماری و دکوراسیون رایگان و آنلاین راهنمایی تون کنم، لطفا من رو در تاپیک هاتون تگ بفرمایید و درخواست دوستی ارسال نفرمایید، متاسفانه ظرفیت دوستانم تکمیل شده_______ در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان، آنلاین و در اسرع وقت، با جست و جوی سایت مشاوره دکوراسیون اتود در گوگل، سوالات تون رو برای همکاران بنده ارسال و پاسخ های کامل و سریع دریافت بفرمایید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتود من عاشق اینام ولی گرون بود نشد بخرم😭😭 هنوز دلم پیشش😭😭

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
اتود من عاشق اینام ولی گرون بود نشد بخرم😭😭 هنوز دلم پیشش😭😭

فاطمه جان عاشق کدوم ها ؟

این مدل آینه ها ؟؟

چند قیمت این اینه ها مثلا 2متر در2مترو نیمش

دخی عزیز خیلی بستگی زیادی داره که چطور تولید و طراحی بشن

الان چندین شرکت تولید کننده اینه های فانتزی هستن که کارشون اینه که مدل های مختلف اینه رو تولید می کنن و خب اغلب قیمت هاشون خیلی بالاست

اما شما که خانوم خونه هستید و با ذوق و سلیقه، خیلی راحت می تونید خودتون یک مدل خاص رو پیدا کنید و بخواید براتون روی اینه پیاده کنند

فقط زحمت جابجایی و فهماندن درست این کار به اینه ساز میفته به گردن شما!

یک راه بینابین هم هست که به شرکت های دکور داخلی یا طراح داخلی سفارش بدید که هم ایده های جالبی می تونن پیاده کنن براتون و هم هزینه اش از خرید اینه های اماده به صرفه تره خیلی و البته زحمت شما هم خیلی کمتر میشه...

مثله اون برنامه تلویزیونی میداد خونه به خونه اسمش بود صاحب خونه خونه رو تخلیه میکرد بعد چن روز میومدن خونه کلا فضای داخل خونه رو تغییر میدادن وزیبا میشد هزینه متوسطش

براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟
یه سوال مثلا اگه بخوایم یه خونه 110متر رو طراحی دکوراسیون داخلی کنند چقد هزینه ش میشه؟

دخی جان هر شرکت و فردی بسته به سوابق و تجربه و البته نوع کار یک هزینه جداگانه دریافت میکنه

اگر صرفا مشاوره دکوراسیون نیاز داشته باشید و فقط بخواید در خصوص چیدمان و خرید دکورها و لوازم مناسب برای منزل تون نظر بدن، از متری حدود پنجاه هزار تا حدود یک میلیون تومان متغیر هست ( کاری که گروه دکور ما به صورت عمده انجام میده)...

اما اگر بخواید براتون سه بعدی هم کنند و اجراهای خاص باشه، به جز طراحی اولیه، خب بشدت بستگی داره که چه سبک دکوراسیونی بخواید

مدل های دکور ایرانی و عربی و ایتالیایی بسیار گرون درمیاد و اجرای سختی هم داره و مدل های مدرن راحت تر و کمی ارزان تر هست

یک نمونه هایی تو سایت ما هست از این دکورها می تونید ببینید...

ضمنا بستگی زیادی داره که شما چی انتخاب کنید و سلیقه اتون چطور باشه

به عنوان مثال یک نوع نورپردازی هست که هر عدد حدود سه میلیون تومان درمیاد و خب یک نوع نورهای ساده هم هست که دونه های سی هزار تومان ( ارزان تر از یک مهتابی ساده! ) قیمت داره

نمیشه قیمت دقیق برای اجرا داد...

مثله اون برنامه تلویزیونی میداد خونه به خونه اسمش بود صاحب خونه خونه رو تخلیه میکرد بعد چن روز میومدن خونه کلا فضای داخل خونه رو تغییر میدادن وزیبا میشد هزینه متوسطش

مفصل براتون نوشتم

اما باز هم اگر خوب توضیح ندادم بفرمایید باز مثال بزنم

خیلی خیلی متغییر هست

اون مدلی که تو اون برنامه بود از نوع درخواست از مشاور دکوراسیون و بعد تغییر با هر متریال ممکن هست که هزینه کمتری داشته باشه

یعنی شما یک نوع دکور رو می پسندید و بعد همون رو با هزینه مناسب براتون اجرا می کنن یا خودتون اجرا می کنید با راهنمایی و مشاوره دکوراتور

سراغ متریال ها و شرکت های اماده هم نمی رید که هزینه های انچنانی تحمیل بشه...

ممنوووووووووووووووون خیلی دوست دارم ان شالله در اینده که ازدواج کنم قبلش از یه گروه دکوراسیون برای اینکه چه وسایلی با چه رنگ وترکیبی بخرم کمک بگیرم ممنون حتما بعدن از تون راهنمایی میگیرم

ممنوووووووووووووووون خیلی دوست دارم ان شالله در اینده که ازدواج کنم قبلش از یه گروه دکوراسیون برای اینکه چه وسایلی با چه رنگ وترکیبی بخرم کمک بگیرم ممنون حتما بعدن از تون راهنمایی میگیرم

خواهش عزیزم

ان شاءالله که بزودی ازدواج فوق العاده ای داشته باشید و یک خونه بی نهایت عالی برای خودتون داشته باشید...  

خیلی فوق العاده هست که از حالا بهش فکر می کنید و این قانون جذب باعث میشه که حتما همون خونه ای که میخواید داشته باشید...

من در خدمتتون هستم عزیزم ...  

خواهش عزیزمان شاءالله که بزودی ازدواج فوق العاده ای داشته باشید و یک خونه بی نهایت عالی برای خودتون داشته باشید...  خیلی فوق العاده هست که از حالا بهش فکر می کنید و این قانون جذب باعث میشه که حتما همون خونه ای که میخواید داشته باشید...من در خدمتتون هستم عزیزم ...

ممنوووووووووووووووووووون من کلا از بچگی زودتر از زمان حال زندگی کردم یعنی فکرم جلوتر از زمان حال بوده ان شالله خدا کمک کنه با هرانچه که تو زمین واسمونه من به خواسته هام برسم والله بخدا من حیفم اینطوری با استعدادهایی که دارم تو کنج خونه میپوسم     این40 روز اینده برام خیلی مهمه ببینم میتونم این 40 روز کولاک کنم وبه هدفم برسم .برام دعا کنید اگه این 40روز به خواسته م برسم یه دروازه پیشرفت بزرگ روبروم باز میشه ان شالله.  

ممنوووووووووووووووووووون من کلا از بچگی زودتر از زمان حال زندگی کردم یعنی فکرم جلوتر از زمان حال بوده ان شالله خدا کمک کنه با هرانچه که تو زمین واسمونه من به خواسته هام برسم والله بخدا من حیفم اینطوری با استعدادهایی که دارم تو کنج خونه میپوسم     این40 روز اینده برام خیلی مهمه ببینم میتونم این 40 روز کولاک کنم وبه هدفم برسم .برام دعا کنید اگه این 40روز به خواسته م برسم یه دروازه پیشرفت بزرگ روبروم باز میشه ان شالله.

ان شاء الله که حتما می رسید

با این همه شور و شوقی که دارید و برنامه ریزی و البته کمک خواستن خییلی زیاد از خدا حتما میرسید بهش ...

من هم براتون دعا می کنم و ارزوهای خوب دارم...