2777
2789
عنوان

میشه برای بچم دعا کنید؟؟

286 بازدید | 28 پست

توروخدا هرکسی که میتونه هرکس که توانش رو داره برا دختر ۸ ماهم دعا کنه یا براش یه سوره ای بخونه 

خدا ۱۰ برابرش رو برگردونه ب زندگیتون❤️

دعا کنید یکشنبه توار مغزیش خوب باشه

منِ مادر همینجا میگم من ضعیفم‌ من‌نمیتونم تحمل کنم…

خدایا کمکم کن

خدایا خودت این فرشترو برام دادی خدایا مراقبش باش

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

3 تا حمد میخونم براش ب حق علی اصغر خدا دلتو شاد کنه

الهی امین😭

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

عزیزدلم.. انشاءالله حال نی نی خوب میشه نگران نباش من براش دعا میکنم یه دعای فرج هم میخونم..

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
۷۰ تا حمد شفا بخون

میخونم حتما

عزیزدلم.. انشاءالله حال نی نی خوب میشه نگران نباش من براش دعا میکنم یه دعای فرج هم میخونم..

عزیزدلم مرسی ایشالله هرچی از خدا بخوای بهت بده مرسی ازت

عزیزم خدای بزرگ نگهدارش باشه دلت شاد میشه مطمئنم خدا بزرگه ،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم& ...

خدا میدونه من تحملم کمه خودش میدونه😭

عزیزدلم مرسی ایشالله هرچی از خدا بخوای بهت بده مرسی ازت

خواهش میکنم..بچه ها خط قرمز منن...هرجایی پای بچه درمیون باشه بدجوری از خود بیخود میشم..

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
۱ حمد شفا

مرسی عزیزدلم

خواهش میکنم..بچه ها خط قرمز منن...هرجایی پای بچه درمیون باشه بدجوری از خود بیخود میشم..

کاش هیچ بچه ای مریض نشه کوچیکن ضعیفن گناه دارن منم مثل شمام