2777
2789
عنوان

چه طور بعضی ها هم لاغرن هم سر وقت پری میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 41 پست
بله عزیزم تغذیه و نداشتن استرس و ورزش و خواب و عملکرد خوب دستگاه گوارش همگی در تنظیم هورمونا نقش دار ...

مرسی گلم

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
باشه تجربه دارین؟

اگه نداشتم که نمیگفتم بفرست 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=334503589]آره چون هورمون مردونه هست باعث میشه هورمونا بهم بریزه بدن استروژن ترشح میکنه هورمونه تستسترون پایین‌ ...[/QUOT

حالا راهی برا من هست 😔 بدون قرص حل بشه

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤

چطوری عکس میزارن نمیشه

عکس نمیاد تایپ میکنم.

شکل و اندازه و اکوژنیسیته میومتر رحم طبیعی است. ابعاد آن در برش میدساژیتال ۵۹×۲۱×۴۰ میلی متر و حجم آن ۲۷cc می باشد .

ضخامت آندومتر ۴/۷ میلی متر می باشد.

ابعاد تخمدان راست ۳۲×۱۶×۲۵میلی متر ، به حجم ۷/۳cc و ابعاد تخمدان سمت چپ ۲۶×۱۴×۲۴ میلی متر ، به حجم ۵/۵cc اندازه گیری شد .

قطر بزرگ ترین فولیکول اندازه گیری شده در تخمدان ها:7'4mm در تخمدان سمت راست و ۴mmدر تخمدان چپ می باشد .

تطبیق با علائم بالینی و بافته های آزمایشگاهی از نظر pcoپیشنهاد می گردد.

کنترل در میدسیکل نیز توصیه می شود

مایع آزاد در کلدوساک خلفی رویت می شود .

اینا بود کاری میشه کرد؟😔

بالا فرستادم اگه بگی خواهری کردی برام😔❤

[QUOTE=334503589]آره چون هورمون مردونه هست باعث میشه هورمونا بهم بریزه بدن استروژن ترشح میکنه هورمون ...

شب ها زود بخواب و صبح زود پاشو و روزتون با ورزش و یه صبحونه گرم شروع کن مثلا موز یا یه دمنوش گرم شیرینی چربی فست فود تنقلات کاملا تعطیل کن وزنت باید بیاد پایین تا منظم بشی ارامش داشته باش کارهارو آروم و با. حوصله انجام بده آروم غذا بخور کم بخور و همه چیو رو هم نخور ترشی اصلا نخور این کارا هورمون رو تنظیم میکنه

عکس نمیاد تایپ میکنم. شکل و اندازه و اکوژنیسیته میومتر رحم طبیعی است. ابعاد آن در برش میدساژیتال ۵۹ ...

اینکه خووبه تخمکگذاری داشتی ولی احتمالا تنبلی داری یعنی نا منظم تخمکگذاری  میکنی یا کیفیتشون پایینه با اصلاح سبک. خوب میشه 

اینکه خووبه تخمکگذاری داشتی ولی احتمالا تنبلی داری یعنی نا منظم تخمکگذاری  میکنی یا کیفیتشون پا ...

مرسی واقعا جواب دادی الهی خیر ببینی💚💚 وزنم کمه ۴۴ کیلو ام با این سبک پیش برم ببینم چه جوری میشه به امید خدا

عکس نمیاد تایپ میکنم. شکل و اندازه و اکوژنیسیته میومتر رحم طبیعی است. ابعاد آن در برش میدساژیتال ۵۹ ...

تو سونو نوشته از نظر pco برسی شود یعنی احتنال داره تنبلی تخمدان داشته باشی 

واینکه   احتمال اینکه عفونت داشته باشی هست .

آندومتر رحمتم کمه .

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

تو سونو نوشته از نظر pco برسی شود یعنی احتنال داره تنبلی تخمدان داشته باشی  واینکه   ا ...

اینا با روش طب سنتی نمیشه رفعش کرد؟

اینا با روش طب سنتی نمیشه رفعش کرد؟

اول پیش متخصص زنا خوب برو در کنارش سبک زندگی درست داشته باش .. ولی پیش پزشک حتما برو ..