من این مشکلت دارم و پریود نمیشم چون رژیم گرفتم زعفران هم نتیجه نداد چی کار کنم باروش طب سنتی حل بشه¿🙁
از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
خب معلومه چون چربی دور شکمی باعث ترشح تستسترون میشه و عملکرده تخمدان رو دچار مشکل میکنه تستسترون که ...
تستسترون هورمون مردانه هست یعنی افرادی که چربی دور شکم ندارن سر وقت میشن؟
از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سونو گرافی دادی تنبلی تخمدان نداری ؟
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
احتمالا منظورت از لاغری سوتغذیه و نرسوندن مواد مورد نیاز به بدنه.ولی در مقایسه با چاقی چاقیه که باعث بهم ریختن تعادل هورمونی میشه و کسی که وزن مناسب داره و تغذیه خوب هورمانش تنظیم ترن
نه سونوگرافی رفتم گفت زخامت اندومترم کم بود گفت با دارو رفع میشه قرص استروژن و پروژسترون خوردم یه ماه شدم فقط😔
نه سونوگرافی رفتم گفت زخامت اندومترم کم بود گفت با دارو رفع میشه قرص استروژن و پروژسترون خوردم یه ما ...
عکس سونو داری بفرست ببینم
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
احتمالا منظورت از لاغری سوتغذیه و نرسوندن مواد مورد نیاز به بدنه.ولی در مقایسه با چاقی چاقیه که باعث ...
دقیقا رسوندن ویتامین و اینا هورمون هارو تنظیم میکنه؟
من اینجورم اما مهم ترینش دور از استرس و اضطراب بودن هست مثلا من همیشه پریودم منظمه اما یکسال مونده به کنکور خیلییی بهم ریختم الان که دانشجوام کلا دیگه منظم شده چون استرس دوران دانش آموزی رو ندارم الان دیگه سر وقت میشم
آره چون هورمون مردونه هست باعث میشه هورمونا بهم بریزه بدن استروژن ترشح میکنه هورمونه تستسترون پایینتر بیاد مجبوره زیادتر ترشح کنه فولیکول بزرگتر و محکم تر میشه تخمک رو آزاد نمیکنه میشه کیست دیگه پروژسترون تولید نمیکنه تخمدان چون تخمکگذاری انجام نشده پروژسترون نباشه پریودی اتفاق نمیافته اکثرا کسایی که لاغر هستن منظم هستن