2777
2789
عنوان

کیا تو عقد جداشدن و ازدواج دومشون خوب یود؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 38 پست
شما علت جداییت چی بود؟چن وقت کذشته؟

ازدواح من سنتی بود زیاد باهم اشنا نشده عقد کردیم اما عمیقا وابسته نبودیم همو زیاد نمیخواستیم و نتونستیم ادامه بدیم دخالتای خانواده ها هم بی تاثیر نبود الان ۱۵ ماهه جدا شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواح من سنتی بود زیاد باهم اشنا نشده عقد کردیم اما عمیقا وابسته نبودیم همو زیاد نمیخواستیم و نتونس ...

باز دوستش نداشتی راحتتره جدایی 

من همسرم ب شدت ابراز علاقه میکرد بهم از لحاظ عاطفی خیلی درگیرش شدم اما منطقم گف دوروز دیگ همچین ادمی قراره پدر بچت بشه و تصمیم منطقی گرفتم

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
بله واقعا کم شده البته مجردی رو به ازدواج اشتباه ترجیح میدم 

اره دقیقا ماها ک تجربه ی ازدواج ناموفق داشتیم دیگ تنهاییو ب ازدواج اشتباه ترجیح میدیم

من چندین سال پیش  جداشدم . بعدشم خاستگارداشتم اما پدرم نذاش. پشتوانم شد گفت عجولانه تصمیم نگیر ...

خداروشکر اینشالا ک موفق باشی

علت جداییت چی بود؟؟الان چن سالته؟ فک کنم سنت پایین بوده ازدواج کردی

اره دقیقا ماها ک تجربه ی ازدواج ناموفق داشتیم دیگ تنهاییو ب ازدواج اشتباه ترجیح میدیم

بله همین طوره وگرنه واقعا دلم یه ازدواج موفق میخواد شاهد خوشبختی های اطرافیان بودن ولی شاهد خوشبختی خودم نه میدونی انصاف نیست واقعا من که کلا درگیرش نمیشم چون آدم توی یه سنی دلش میخواد ازدواج کنه توی یه سنی دلش میخ مادر بشه والان هیچ حس و حالی نمونده 

32  همیشه نه ولی گاهی اوقات  ولی در کل راضی ام به رضای خدا قسمت این بوده  

منم ۳ ساله تنهام دیگ کم کم دارم کنار میام با این تنهایی 

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
باز دوستش نداشتی راحتتره جدایی  من همسرم ب شدت ابراز علاقه میکرد بهم از لحاظ عاطفی خیلی درگیرش ...

عزیزم مال منم همینطور بود پایداری روابط به اولش نیست به مرور زمان مشخص میشه حتی یادمه سر مهریه بحثمون شد بهم گفت نزار بی تو بمونم😅