2777
2789
عنوان

سوره طلاق و جادو

1503 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها،من چند ماهه عقد کردم الان جدایی بدی بین من و نامزدم افتاده چند ماهه ندیدمش بین خانواده ها هم دعوای بدی شده ،بعد تو همین سایت خوندم سوره طلاق برای آشتی خوبه

ذکر یاودود رو گفتم سوره مزمل خوندم. یکم پیش هم سوره طلاق رو خوندم از خط اول یه حس سر درد داشتم وسطاش انگار سرم تیر میکشید الآنم یکم حس سردرد دارم

ممکنه طلسم جدایی زده باشند برامون که با خواندن سوره اینجوری سرم درد گرفته ؟؟

خدا در همون قرآنش سوره ای نیست که نگه فکر کنید  اینهمه مشکل داری بعد نشستی فقط،قران خوندی که ح ...

همه‌ ی راه هارو رفتم سر هیچ و پوچ و حرفای الکی از طرف اونا کار بیخ پیدا کرد زنگ زدم گریه کردم و... ولی بی فایده است کسی که عاشقم بود دیگه براش مهم نیستم 

یبار میگه میخوامت بعد میگه طلاق بگیریم 

پیش مشاور گفتم نیومد 

از همه طرف تو فشارم هم اونا هم خانواده خودم هیچکی هم کوتاه نمیاد موندم دیگه چیکار کنم

بیست و هفت سالمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه‌ ی راه هارو رفتم سر هیچ و پوچ و حرفای الکی از طرف اونا کار بیخ پیدا کرد زنگ زدم گریه کردم و... و ...

عزیزم چرا با این شرایط دنبال اشتی هستی ؟ 

اینکه عشق نیست 

ازدواج پیچیده هست وقتی حرمتها از بین رفت دیگه رفته 

این اقا تکلیفش معلوم نیست باخودش 

اول زندکی انقذر مشکل عادی نیست 

میدونم خیلییی سخته اما اصلا نرمال نیست این زندکی 

همسر شما میدونه عاشقشی داره سواستفاده میکنه از احساساتت 

عزیزم چرا با این شرایط دنبال اشتی هستی ؟  اینکه عشق نیست  ازدواج پیچیده هست وقتی حرمتها ...

ما اصلا مشکلی نداشتیم خیلی تفاهم داشتیم باهم سر مراسمات مادر اون ناراحتی ایجاد کرد

بعد از طرف خانواده منم ناراحتی ایجاد شد بحث بالا گرفت و گرنه خودش خیلی پسر خوبی بود 

هرکاری میکنم نمیتونم ازش دست بکشم

بعدشم آبروم می‌ره بین همه

ما اصلا مشکلی نداشتیم خیلی تفاهم داشتیم باهم سر مراسمات مادر اون ناراحتی ایجاد کرد بعد از طرف خانوا ...

اگر از الان نمیتونه مدیریت کنه و ضعف داره و شما نمیتونی مستقل از خانوادت نظرتو بگی جفتتون تو ازدواج به مشکل میخورید ...خانواده ها تا ابد سایشون هست 

اگر از الان نمیتونه مدیریت کنه و ضعف داره و شما نمیتونی مستقل از خانوادت نظرتو بگی جفتتون تو ازدواج ...

بدجور به بن بست خوردم اونم کلا انگار یه آدم دیگه ای شده

بدبختی اینه انتخاب خودم بود موندم زیر منت و تهمت خانواده ام

بچگانه رفتار می‌کنه از کاه کوه میسازه

بدجور به بن بست خوردم اونم کلا انگار یه آدم دیگه ای شده بدبختی اینه انتخاب خودم بود موندم زیر منت و ...

تنهایی برو مشاوره و بنداز دور حرف قامیل و بقیه رو چون انتخاب خودت بوده بری زیر یک سقف و کوچکترین مشکلی باشه اصلا و ایدا خانوادت پشتت درنمیان ها ..همون فامیل یک نفر نمیاد بگه حالت خوبه یا نه 

تنهایی برو مشاوره و بنداز دور حرف قامیل و بقیه رو چون انتخاب خودت بوده بری زیر یک سقف و کوچکترین مشک ...

خانواده میگن فقط طلاق مشاور هم گفت اینجوری بدرد نمیخوره زندگیت چون حرمتا از بین رفته 

من میخواهم یکاری کنم بگیرمش تو مشتم زندگیم حفظ بشه نمی‌خوام مطلقه بشم

خانواده میگن فقط طلاق مشاور هم گفت اینجوری بدرد نمیخوره زندگیت چون حرمتا از بین رفته  من میخوا ...

واسه خودت زندگی نمیکنی متاسفانه 

شما مطلقه هم نشی خوشبخت نمیشی بااین آقا 

طرز فکرت مشکل داره ...تو مشت گرفتن چیه ..اول زندگی سر مراسم بهم خورده همه چیز ...بعد شما تو فکر تو مشت گرفتنی ؟ عزیزم منطقی به زندگی نگاه کن ....اصلا ازدواج تو ذهن شما اشتباه معنا شده ...ازدواج این نیست که عاشقت باشه و تو مشتت و شما باهاش تو فامیل پز بدی 

واسه خودت زندگی نمیکنی متاسفانه  شما مطلقه هم نشی خوشبخت نمیشی بااین آقا  طرز فکرت مشکل ...

نه متوجه منظورم نشدید قصد من پز دادن نیس 

من دنبال یه زندگی آروم و به دور از حاشیه بودم و هستم اینکه تو مشتم بگیرم که زندگیم حفظ بشه نامزدم بفهمه تهش زن و شوهر واسه هم میمونن

مادرش دخالت نکنه اذیت نکنه نامزدم هم به حرف مادرش نباشه

از اونور هم خانواده خودم دخالت نکنن تنش ایجاد نشه 

واسم سخته طلاق گرفتن 

و جدا شدن ،همین الآنم زیر تهمت و منتم

با طلاق تا آخر عمرم زیر بار حرف و منت میمونم