2777
2789
عنوان

پوست صاف و سفید؟

260 بازدید | 16 پست

بچه ها من پوستم پکیده توروخدا اگه کسی نتیجه گرفته یه محصول خوب که نتیجه بده معرفی کنه یا ماسک خونگی که خوبه رو معرفی کنه. الکی هم تبلیغ نکنید خواهشا🙏🏻❤

لایک

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرروز با یخ ماساژ بده...ضد افتاب یادت نره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دانه های به رو بجوشون و لعاب رو بگیر و بزار یخچال ، روزانه بزن به صورتت ، اگر پوستت خشک هست حتما بعدش مرطوب کننده بزن 

یا با لعاب وسط آلوورا قاطی کن 

جوش و جای جوش رو از بین میبره و صورت رو یدست میکنه 

با یخ  چیکار میکنه پوستو؟ جوشو از بین میبره؟

آره التهاب جوشم از بین میبره........تا حدی پوستت صاف و یدست میشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

هرروز با یخ ماساژ بده...ضد افتاب یادت نره

یخ برای کسایی که سینوزیت دارن بده، حتی ممکنه خودش باعث ایجاد سینوزیت بشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
یخ برای کسایی که سینوزیت دارن بده، حتی ممکنه خودش باعث ایجاد سینوزیت بشه

روی پیشونی نباید بمالید

روی پیشونی نباید بمالید

این محدوده ی سینوزیته

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
این محدوده ی سینوزیته

خوب دیگه نباید مالید......................من خودم زیر لپام و چ.نم و اینا میزنم که پوستم افتاده نشه

خوب دیگه نباید مالید......................من خودم زیر لپام و چ.نم و اینا میزنم که پوستم افتاده نشه

در کل  پیشنهاد ندیم بهتره چون خیلیا اطلاع ندارن

در کل  پیشنهاد ندیم بهتره چون خیلیا اطلاع ندارن