2777
2789
عنوان

خانم های آینده نگر بیاین

137 بازدید | 23 پست

سلام خانم ها من دندونام وضع خوبی ندارد همشون نیاز به عصب کشی و ترمیم دارن و چهارتا هم کشیدم حالا موندم چیکار کنم ۵۰ تومن ماه بعدی دستم میاد برم عصب کشی کنم یا طلا بخرم کم کم ذخیره کنم تا دو سه سال آینده همه رو ایمپلنت کنم چون سه تا عصب کشی کردم شکستن،درکل جنس دندونام خوب نیس وگرنه پوسیده نمیشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم الان به دندونات برسی خیلی بهتر ازینه که بعدا بخوای ایمپلنت کنی .. دندوناتو تا جایی که میشه حفظ کن.. طلارو باز خورد خورد میشه خرید .. برو جای معتبر و درست حسابی انجام بده که با مواد خوب برات ترمیم کنن

🌱💫.. And suddenly, the dreams started chasing me
به نظرم الان به دندونات برسی خیلی بهتر ازینه که بعدا بخوای ایمپلنت کنی .. دندوناتو تا جایی که میشه ح ...

عزیزم منظورم اینه پولم و حروم نکنم طلا بخرم که قد ایمپلنت بشه چون الان با پنجاه تومن نهایت بتونم همون چهارتا رو ایمپلنت کنم ۱۲ تا باید عصب کشی و روکش کنم ندارم تازه پنجاه تومن هم وام

عزیزم منظورم اینه پولم و حروم نکنم طلا بخرم که قد ایمپلنت بشه چون الان با پنجاه تومن نهایت بتونم همو ...

متوجه ام عزیزم .. با همون ۵۰ تومن هرچندتا دندون که میشه رو درست کنی به نظرم بهتره.. ایمپلنت رو بزار برنامه بعدیت فعلا اینارو درست کن چون میگی به عصب رسیدن میگم

🌱💫.. And suddenly, the dreams started chasing me
فعلا اولویت باید عصب کشی باشه بری جای خوب تا دوسه سال روکش نمیخاد

آخه چهارتا دندون ندارم کشیدم بخام عصب کشی کنم باید بریج کنم احتمالا و درنهایت روکش میخان

متوجه ام عزیزم .. با همون ۵۰ تومن هرچندتا دندون که میشه رو درست کنی به نظرم بهتره.. ایمپلنت رو بزار ...

هعیییی پنجاه تومن هم وام ماه بعد بهم میدن خودمم سرکار نیستم بابام هم نداره یعنی حاضرند وام بگیرن بدن کاسه بشقاب جهاز ولی حاضر نیستن بدن برم دندون و پوست مو درست کنم منم دیگه ناچار ول کردم ولی حتما فردا میرم دکتر چندجا ببینم چی میشه

نمیدونم اما من حاظرم طلا بفروشم دندون درست کنم چون خیلی واجبه

آخه عزیزم دردم اینه این پول نصف دندونام و هم درست نمیکنه وگرنه من حاضرم کلیمو هم بدم بخدا

آخه عزیزم دردم اینه این پول نصف دندونام و هم درست نمیکنه وگرنه من حاضرم کلیمو هم بدم بخدا

ببین گلم اون چهارتا که کشیدی اگر دندون های عقبه فعلا بزارش برای بعد،، با ۵۰ تومن میتونی ۸ تا ده تا دندونتو درست کنی،،،، حالا خودت دانی