2777
2789

یکیشون یکسره نیش کنایه میزد یکیشون از مرگ حرف میزد همشون ناامید بودن و زندگی رو خیلی پیش پا افتاده میدیدن روحیه من سرشار از امید و انرژی و اهداف و ارزوهای بلند مدته همشونم بیکار و الاف بودن نمیتونم حذفشون کنم فقط بگید این انرژی بد رو چجوری حذف کنم به کارام برسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن بری دنبال همون تلاش برای هدفات و کمتر بهشون فکرکنی  موزیک گوش کن،اگه اهل تخیلی خیال پرد ...

مجبورم بازم باهاشون رفت و امد کنم متاسفانه ولی بازم خوشحالم که کم میبینمشون 

چجوری انرژی منفی دفع کنم

فقط بهشون فکر نکن و خودتو درگیر حرفاشون نکن اونوقت هیچ انرژی منفی نمی‌گیری و کمتر ببینشون یه کاری واسه خودت جور کن فکرو خیال الکی خودش باعث جذب انرژی منفی میشه

به نظرم

اونیکه بهت نیش و کنایه میزنه رو خیلی کمترببین

اونی هم که نامیده ازمرگ حرف میزنه می‌ترسه رو میتونی ازانرژی که خدابهت داده براش استفاده کنی یکم امیدوارش کنی به زندگی 

اره ولی خب خیلی دوس دارن یکسره دورهمی بگیرن و از این حرفا من برم نماز بخونم بهتر میشم بنظرت؟

قطعا آره 

من خودم یه مدته ازدوستام مجبورشدم بنابه دلایلی فاصله بگیرم و به نماز و خدا رو آوردم یه جورایی پناهم شدن 

وواقعا تودفع انرژی منفی هیچ چیزی به گردپای نمازنمیرسه👌