2777
2789
عنوان

خانم های متاهل و نمونه بیاید

260 بازدید | 18 پست

خانمه هایی که توی زندگیشون برنامه دارن 

مثلا برنامه روزانه ، هفتگی یا ماهانه توی خانه داری و بچه داری و همسر داری و تفریحاتتون

بیاید بهم بگید لطفا از برنامه ریزیاتون 

و کلا راهنمایی و‌نقطه نظری دارید بگید به من

من دوتا بچه دارم و روز به روز داره سر همین بچه داری و بی برنامه گی زندگیم‌ تحلیل میره و روحیه رابطه ی خودم و همسرم داغون شده

گفتم بیام بشینم برنامه بنویسم شاید روال زندگیم منظم و درست شد

خصوصا اینکه من مادرم و‌ مادر شوهرم نزدیکن بهم و جوونن و اگه بخوام ازشون ، کمکم میکنن و اخلاقشون خوبه دوتاشون مثلا بگم یک روز مشخص در هفته بچه هارو خونه  مامانم باشن تا من به کاری برسم یه روز دیگه خونه مادر شوهرم 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

تنها نیستی منم داغونم البته با داشتن ی فرزند پسر😔

آرامشی مثِ شبایی که داره برف میباره...همونقدر در سکوت،آرامش...تو کلبه ی کوچیک روستاییمون،کنار بخاری هیزُمی با صدای تَرق تُروق چوبا که لابلای صدای جغد تنهایی که مظلومانه داره میخونه خودمو تو فکرو خیال گُم میکنم و غرق میشم تو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و مثلا یه روز مشخص  در هفته حتما با همسرم بریم دوتایی کافه یا رستوران که یکم به خودمون و‌ رابطمون برسیم

کلاس برم / پسرمو کلاس فوق برنامه بزارم و‌ همینطور همسرمو مجبور کنم‌بره ورزش یا کلاسی که دوسداره

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
تنها نیستی منم داغونم البته با داشتن ی فرزند پسر😔

وای من که یه پسر ۵/۵ ساله دارم به شدت شیطون و وابسته و کلا بگم غیر قابل کنترل و یه دختر ۸ ماهه یعنی دیگه وضعیتم داغونه باید به خودم بیام وگرنه با سرعت دارم میرم به سمت دره ی نابودی🥲🥲🥲

سلام عزیزم خوبی 

من ۳ تا بچه دارم برنامه هر روزم اینطوری :

ساعت ۷ صبح بچه هام بیدار میشن مشغول صبحونه و بازی و تی وی هستن منم آشپزی و تمیز کاری بعد از تموم شدن دوش و به خودم رسیدن و اینا خواب ظهر ممنوعه توی خونه ما🤭 بچه هام رو بعد از ظهر میبرم خانه بازی یا پارک قشنگ هم تفریحشون میکنن و هم انرژیشون خالی میشه برمیگردیم 

میوه و شام ساعت ۷  شب میخوابن و من به تمام کار هام میرسم چون که تدریس آنلاین میکنم کلا عشق میکنم باهاشون هرشب هم قبل از خواب تمااااام کارامو میکنم جوری که صبح بیدار میشم همه جا مرتب بچه ها هم بعد از بازی اسباب بازی ها رو جمع میکنن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
سلام عزیزم خوبی  من ۳ تا بچه دارم برنامه هر روزم اینطوری : ساعت ۷ صبح بچه هام بیدار میشن مشغو ...

وای جیگرررم خدا هم خودتو حفظ کنه مامان نمونه هم بچه های گلتو❤️❤️❤️ میشه بگید بچه ها چند ساله هستن و خودتون چند سالتونه؟ و اینکه همسرتون چه نقشی داره گنار شما توی کار خونه و بچه داری؟

اول با همسرت مشورت کن 

نمیشه اون میگه هرچی بگی من همون کارو میکنم فقط نق نق نکن ولی خدایی خیلی کمک نمیکنه مگر اینکه بهش بگم چیکار کنه و بنظرم میاد اگه یه برنامه مشخص بزارم جلوش خودش هم راضی تره حالا نهایت کم و زیاد میکنیم برنامه رو با نظر مشترک 

وای جیگرررم خدا هم خودتو حفظ کنه مامان نمونه هم بچه های گلتو❤️❤️❤️ میشه بگید بچه ها چند ساله هستن و ...

قربونت عزیزم من ۲۶ بچه هام دوتا پسر ۷ سال ۴ سال  و دخترم  ۱ سال همسرم اکثر اوقات نیست شهرستان مسافر می‌بره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
قربونت عزیزم من ۲۶ بچه هام دوتا پسر ۷ سال ۴ سال  و دخترم  ۱ سال همسرم اکثر اوقات نیست شهرس ...

خیلی خوبه مخصوصا که تونستی ساعت خواب بچه هارو به ۷ برسونی البته بنظرم خیلی زوده با لایف استایل من سازگار نیست من اگه پسرم ۱۰. شب بخوابه و ۸-۹ صبح بیدار بشه عالیه چون کلا میزان خوابت ۱۰ نهایت ۱۱ ساعته و اصلا و ابدا به خواب ظهر عادت نداره

خیلی خوبه مخصوصا که تونستی ساعت خواب بچه هارو به ۷ برسونی البته بنظرم خیلی زوده با لایف استایل ...

من گاهی ۶ صبح هم بچه ها بیدار میشن ولی عادت کردن اصلا سر و صدا نمیکنن حتی دخترم که یک سالش 

💥 ثبت نام در دوره همسرداری مومنانه در فروردین 1403

💥 بزرگترین و موثرترین کلاس آموزشی در کشور با بیش از 40 هزار دانشجو و ده ها هزار تجربه موفق و لذت بخش💕

🌷آموزش مهارت های خودشناسی، تقویت اعتماد به نفس، افزایش ایمان و قدرت روحی، رابطه عاشقانه با همسر و رابطه عارفانه با خداوند مهربان و....

تجربه های ناااااب کلاس به صورت رایگان👇🏼👇🏼

https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

🔶 برای ثبت نام کلمه "همسرداری" را در پیامرسان ایتا به آی دی زیر ارسال فرمایید:👇🏼👇🏼

@admin_hamsardari

#انتشار_عمومی