2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین زیرنظر روانپزشک خوب بخور و تحت نظر باش....خصوصا زیر ۲۶ سال...ممکنه افکار خودکشی شدید بده...

خودم تجربش کردم فاجعس....

الکیم خودت نسخه نپیچ....دست کاری شیمی مغز مگه شوخیه

به امید روز های بهتر ادامه میدم....
نه  قرص سبکیه، خواب آور هم نیست ولی این جور قرصا رو‌ باید دو هفته حداقل بخوری تا اثرش رو نشون ...

اهان پس واسه ارامش؟من ی مدت زیادی

عصبی میشدم دکتربرام نوشت بعدشب باید

خورد یاروز ؟روزبخورم گیج نمیشم؟

💞خدایاشکرت💞
ارزش داره ولی شرایط ادما تعیین کنندس متاسفانه

حتی اندازه یه دکتر رفتن ؟ 

ببخشید بخدا فکر نکردم بهش خودمم الان کلی گریه کردم شرایط بد برای خیلیا هست 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
گلم شما نسخه خونی بلدی نه نسخه دهی درسته قصد کمک داری اما ممکنه با راهنمایی اشتباهتون دچار اسیب شه&n ...

عزیزم خودش نوشته یه چیزی که سریع آروم کنه رو بگید که خواب آلودگی نده 

برو متن تاپیکو بخون 

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

اضطراب و دلشوره علاوه بر مشکلات ناشی از رفلاکس و ناراحتی معده هست

من یه مدت دلشوره شدید و اضطراب داشتم طوری که ساعت ۴ صبح شوهرمو بیدار میکردم گریه میکردم فکر میکردم اتفاق بدی میخواد بیفته

با این چند روش خوب شدم: اولا فقط پرانول ۱۰ اونم وقتی خیلی خیلی اضطراب داشتم میخوردم. دوما هرروز دو لیوان ابجوش ولرم شده با عسل میخوردم. اب و عسل برای معده و بیماری های روحی عالیه

سوما خواهرشوهر من دانمارکه و میگه اینجا فقط به بیماران اسایشگاه روانی قرص های پروزاک و فلاکستین و ....میدن. به افرادی مثل من و شما فقط توصیه های ورزشی و غذایی میکنن و گیاه اسطوخودوس یا لوندر تجویز میکنن

شما هفته ای ۳ ۴ بار هم دمتوش اسطوخودوس بخوری زندگیت از این رو به اون رو میشه

فعلن طبیعت گردی برام قفله داروی سودا زا یکم راجش توضیح میدی

منظورم سودابر هست 

بهترین سودابر همون افتیمون هست 

سعی کن زود بخوابی سحر پاشی و چراغهای آفتابی رو روشن کن و یه کار عبادی یا هنری یا ورزش انجام بدی .

😭😭

من که نابینا هستم از ایموجی سر در نمیارم.
ولی خود خدا تو قرآن فرموده تنها با یاد خداست که دلها آرام میگیرد!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.