2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درستع باز اوکیه چاره ای ندارم فقط میخوام عوارضش کم باشه )مخصوصن روی معدم و اینکه خواب آلودم نکنه( ...

من بیشتر قرص های اعصاب رو امتحان کردم 

تنها قرصی که خواب آلودگی نداره پرانول و برای من زیاد تاثیر نداشت

اگه باشعوری وقتی نظرت مخالف منه ریپ نزن 
آسنترا سرتالین ی مدت خوردم شادی اوره ولی معرکس  امید ب زندگی رو برمیگردونه و جلوی اشک ریختن بی ...

خواب الودت نکرد؟من همینجوریشم مدام دارم چرت میزنم

بدون نسخه میدن؟با چه دزی شروع کنم؟

چه مدت طول میکشه تا اثر کنه؟چن ساعت یه بار بخورم ؟چه دوزی بخورم ؟بدون نسخس دیگه؟قیمتشم بگید اگه اطلا ...

هر شب یکی. دوزش هم ۱میلی گرم بگیر. زیاد خواب آور نیست. روزا نخور اثر نمیکنه زیاد. برا من که زود اثر کرد. قیمتشو نمیدونم. من با جعبه میخرم. یه ورق بگیر ببین برات اثر داره یا نه. معده رو هم اذیت نمیکنه 

خواب الودت نکرد؟من همینجوریشم مدام دارم چرت میزنم بدون نسخه میدن؟با چه دزی شروع کنم؟

ن اصلا ، اره من ی بار فقط با نسخه گرفتن ، دوز ۱۰ داد ب من حالا باز نگاه میکنم و ۱۶ سالمه..

بدون نسخه میدن؟خواب الودگی داره یانه؟با چه دزی شروع کنم

چرا می خواهی بدون نسخه باشه؟ یه متخصص برو. 

ببین مثلا شما یه قرصی رو می خوری. نتیجه نمی گیری. ممکنه فقط کافی هست دوزش عوض بشه. اینجوری سر خود بخوری الکی به این نتیجه می رسی که کار نکرد! نشد.. راه رو گم می کنی. برو تحت نظر دکتر مصرف رو شروع کن.
در ضمن این داروها رو سرخود نمی شه قطع کرد. بعضی وقت ها باید دوز رو کم کم بالا برد. شما همین طوری سر خورد بخوری و قطع کنی ممکنه بلایی سر خودت بیاری. نکن این کارو.