2777
2789
عنوان

مورچه و سوسک

99 بازدید | 18 پست

برا از بین رفتنشون پودر پاشیدن ولی بوش زیاده

الان که هوا گرم شده سر و کلشون پیدا شده مخصوصا مورچه 

چیزی بهتر از پودر حشره کش نیس ؟

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودره؟

نه اسپری کامن ، یه مدت خونه ی ما هم سوسک داشت کامن معجزه کرد بوش خیلی بده ما نیم ساعت پنجره رو باز میذاشتیم و یدونه عود روشن میکردیم بوش میرفت ، ولی باید صبر کنی چون دو سه روز طول میکشه بکشه 

اسپری رو هم هر جا میخوای اسپری کن اثرش میمونه سوسک از روش رد شدنی جذبش میشه 

نه اسپری کامن ، یه مدت خونه ی ما هم سوسک داشت کامن معجزه کرد بوش خیلی بده ما نیم ساعت پنجره رو باز م ...

اسپری بزنم و از خونه برم بیرون بهتر نیس؟

اسپری بزنم و از خونه برم بیرون بهتر نیس؟

اگه دوست داری برو ولی باید دو سه روز دور باشی بعد که برگشتی قشنگ لاشه هاشون و میبینی ، ولی کلا اگه بخاطر بوش میگی تا در و پنجره باز نباشه نمیره 

بنظرم مسافرت رفتنی بزن و از خونه برو اینجوری بهتر اثر میکنه 

سمش هم ترکیب دو تا سم هست خیلی قوی به دست و پات خورد زود بشورش 

اگه دوست داری برو ولی باید دو سه روز دور باشی بعد که برگشتی قشنگ لاشه هاشون و میبینی ، ولی کلا اگه ب ...

پس خودم نمی پاشم میدم شوهرم 

من هول میشم یه وقت طلاهام و پوستم به فنا میرن