2777
2789
عنوان

خون دماغ شدن زیاد علامت چیه ؟؟

527 بازدید | 16 پست

خانما شوهرم از قبل عید کلا ویروس یا مریضی سختی گرفته 

اصلا حالش خوب نیست 

همش تب و لرز و بدن درد و سردرد شدید و استفراغ و ...

داشت دوبار هم بردیمش بیمارستان . حتی سرم هم بهش وصل کردن کلی  آمپول و دارو دادن بهش. گفتن اگر خوب نشدی دوباره بیا 

اما اصلاخوب نشد  حالا هم چند روز پشت سر هم خون ب دماغ میشه 

کسی تجربه داره راهنمایی کنه ممنون میشم الان حدود یک ماهه اینطوری شده  اصلا خوب نشده 

وای توروخدا زودتر ببرید دکتر

نمی‌دونم چرا بد ب دلم افتاد عزیزم نمی‌خوام نگرانت کنم ولی

با توجه ب علائمش‌ و اینکه زیاد خون دماغ شدن حتما برید دکتر پیگیری کنید

خدایی نکرده اگه چیزی باشه زود جلوش رو بگیرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای توروخدا زودتر ببرید دکتر نمی‌دونم چرا بد ب دلم افتاد عزیزم نمی‌خوام نگرانت کنم ولی با توجه ب ع ...

حالا ب باباش اینا گفتیم فردا ببرنش  دکتر دوباره ببینیم آزمایشی چیزی میگیرن ازش تاحالا هیچ وقت اینطوری نبود ک یک ماه مریض باشه

مثلا چی  تو رو خدا بگین

عزیزم نمی‌خوام بد ب دلت بندازم شاید مشکلی نباشه اما احتمال داره ایدز یا اچ آی وی گرفته باشه

یا حتی خدایی نکرده سرطان

یکی رو میشناختم همین علائم داشت متاسفانه دیر متوجه شدن😞

توکلت‌ به خدا باشه ولی حتما زود اقدام کنید پیگیری کنید، انشاالله مشکلی نیست 

عزیزم نمی‌خوام بد ب دلت بندازم شاید مشکلی نباشه اما احتمال داره ایدز یا اچ آی وی گرفته باشه ی ...

اوباش ک رفت دکتر گفت ویروس آنفولانزا هست 

اما دکتر عمومی بود اما اصلا خوب نشده 

اوباش ک رفت دکتر گفت ویروس آنفولانزا هست  اما دکتر عمومی بود اما اصلا خوب نشده

عزیزم اینارو با دکتر عمومی و آزمایش های ساده نمیشه فهمید

علائم اولیه ی ایدز هم آنفولانزا هست، خیلی از سرطان ها هم ب خاطر اینکه سیستم ایمنی بدن رو میارن پایین علائمی مثل آنفولانزا دارن

عزیزم اینارو با دکتر عمومی و آزمایش های ساده نمیشه فهمید علائم اولیه ی ایدز هم آنفولانزا هست، خیلی ...

وای خدا چکارش کنیم هیچ وقت ی چکاپ کامل از خودش نکرد همینجوری سرپایی رفت بیمارستان بخش اورژانس پیش دکتر  عمومی و بعدشم اومد خونه 

وای خدا چکارش کنیم هیچ وقت ی چکاپ کامل از خودش نکرد همینجوری سرپایی رفت بیمارستان بخش اورژانس پیش دک ...

البته دکتر گفت از خوب نشدی دوباره بیا ولی این هنوز نرفته 

وای خدا چکارش کنیم هیچ وقت ی چکاپ کامل از خودش نکرد همینجوری سرپایی رفت بیمارستان بخش اورژانس پیش دک ...

نگران نباش عزیزم توکلت‌ ب خدا باشه 

همین فردا پس فردا بفرستش دکتر متخصص بگو علائمش‌ اینا هست

انشاالله خیره