اینستا پر شده از کلیپ هایی ک بیا ایده بهت میدم ک بالکن خونت رو اینجوری کنی. بیا ایده بدم حیاط خونت رو ایجور کن. یا دکور خونت رو فلان .هزار تت ایده دیگ. خب طرف خونش رو نداره تو میگی بیا ایده بهت بدم. نمیگن دل بعضی خانما رو میشکنن اونایی ک شاید ببینن و ندارن و حسرت بخورن.بلاگرا مث قارچ پر شدن تو اینستا عمدن دارن پز میدن تو ای وضع گرونی و مشکلات. الام با ای وضع کی میتونه خونه بخره. کاش ای گوشیا نبودن زندگی جم حور تر بود و بعضیا نمیتونستن عقده شون رو بریزن
دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺
والا خونه هاشون بعضیا همچین طلاییه همه وسایلشون که آدم بیشتر خندش میگیره تا حسرت بکشه بعدم اینا از همین توجه شما پولدار شدن وگرنه آه در بساط نداشتن
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
زنه به شوهرش میگه من میرم آرایشگاه بعد میره پیش دوس پسرش 😑
خدا به زنای بیچاره رحم کنه
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اره ابجی منم دو سالی میشه اینارو پاک کردم و چند روزیه ک روبیکامم پاک کردم راحتمم ابجی نه حرص میخورم و زندگی عادیمو انجام میدم .. البته تو نی نی سایت خیلی میامم..😬