2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس پایین یا مغرور بودن؟

172 بازدید | 25 پست

سلام عصرتون بخیر

من خیلی آدم سردیم ... سرد که نیستم ولی به راحتی نمیتونم با اطرافیانم ارتباط بگیرم و کلی طول میکشه با یکی اوکی بشم ... واسه همین اکثرا فکر میکنن مغرروم و خودمو میگیرم مخصوصا فامیل که از ۶ سال پیش که من سمپاد قبول شدم مدام شنیدم بگن اووو حالا چقدر خودشو میگیره و اینا درحالی که اینطوری نبود من فقط یه بچه 13 ساله بودم که خب خیلی چیزا رو یاد نداشتم و اونا اونقدر به من این غرور و سرد بودن رو تحمیل کردن و زیر گوشم خوندن که واقعا همینظوری شده بودم یه مدت ... الان رابطه مو سعی کردم با بقیه بهتر کنم ولی چون به خاطر همین به قول فتمیل و بقیه سرد بودنم چندسالی زیاد با کسی اوک نشدم اعتماد به نفسم پایینه و حتی نمیتونم از خودم دفاع کنم و خودمو قاطی یه جمع از همسن و سالام بکنم 

مثلا توی سالن مطالعه فرض کنین یه روز اونا همه 15-10 نفری میشینن دور هم نهار میخورن من مث بدبختا میرم رو میزم تنها و با یه چهره کاملا عبوس و جدی غذامو میخورم درحالی که شب قبلش کلی راجب اون لحظه با خودم فکر و تمرین کرده بودم ...

بنظرتون چیکار کنم که ارتباط گیریم با بقیه بهتر بشه و خودمو قاطی اجتماع کنم ؟ 

Mama told U ... DONT reply to him  باور کنین من ازدواج نکردم تاپیک اول مال من نیست  

سمپاد چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون مغرور بودن خوبه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
هرمدلی که دوست داری باش تنها چیزیکه مهمه رضایت قلبی توئه

آخه اینطوری منزوی بودنم خوب نیست منم دلم میخواد با بقیه چرت و پرت بگم ، بیرون برم،به سوراخ دیوار بخندم و اینا ... اما کاملا برعکسم ... زل میزنم به دیوار

Mama told U ... DONT reply to him  باور کنین من ازدواج نکردم تاپیک اول مال من نیست  
بنظرم ازینایی که سرت تولاکته واین باعث شده روت زوم کنن و بعد پشتت حاشیه بسازن

آره دقیقا ... 

یعنی یکی سعی میکنه عصبیم کنه 

من:  

یکی حرف نامربوط میزنه 

من:  

هرکی هرچی میگه و هرکاری میکنه 

من :  

خب با یکی مثل خودت دوس بشو که بتونید همو درک کنید.

ینی هیچ راهی نیست که برونگرا تر شد ؟ تمرینی چیزی 

شاید باورت نشه ولی یه دونه دوستم ندارم ... حالا نمیدونم به خاطر اینه که کنکور دارم و وقت اینکارا نمیشه یا اینکه مشکل از خودمه 

تو کل زندگیم شاید کمتر از انگشتای یه دست دوست داشتم