2777
2789

من از همون بچگی دختر خیلی پر انرژی شادی بودم و هستم همیشه سروصدام تو خونه بود شوخی هام خنده هام همیشه بهم میگفتن ما ازت انرژی میگیریم انقد ک خوش خنده ای..

بعد کمتر از یه هفته هست ازدواج کردم مامانم دیشب بهم زنگ زده بود گریههه ک اره خونه بدون تو ساکته همش دلم واست تنگ میشه میرم تو اتاقت گریم میگیره فلان بعد من گذاشته بودم رو بلند گو همسرم هم می‌شنید😂

آخر جمله مامانم گفت منو بابات تنها شدیممم

بعد همسرم هم کنارم نشسته بودم برگشت گفت مامان ماهم بلخره تنها شدیم😐😂

یعنی میخواستم بحث عوض کنم گفتم فردا شب میاییم خونتون😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اینکه فان بود ، ولی هیچ وقت هیچ وقت با هیچ کس روی بلند گو کنار شوهرت حرف نزن

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
چون مامانم بود گذاشتم رو بلندگو..

هرکس

مامانت که دیگه بدتر

شاید چیزی بخواد راجع به حس و حالش بگه که صلاح نیست شوهرت بدونه و بعداً برات درد سر شه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

چند سالگی رو که هرکس با توجه به سنی که ازدواج کرده فرق داره ، ولی اختلاف سنیو خیلی تحقیق کردم بیش از ۴ سال دو نسل متفاوت هستن و تاثیرات مثبت خواهر برادری کم میشه بیش از ۷ سال هم حکم تک فرزندی رو داره برای هر کدوم و آسیب زاس

رو بلندگو نذارین کار زشتیه هرکسی هم میخاد باشه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند