2777
2789

لوازم مهم وکاربردی که باید گرفت رولطفا بهم بگین

و اونایی که واقعا خریدشون الکیه و استفاده نمیشه هم بهم بگین لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لیست جهیزیم اینا هست از برقیا 

خورد کن برقی 

سرخ کن بدون روغن 

آبسرد کن 

چرخ گوشت 

آبمیوه گیری 

آسیاب کن 

مخلوط کن 

قهوه ساز 

اسنک ساز 

سالاد ساز 

گوشت کوب برقی 

پلوپز 

کیک پز 

چای‌ساز 

برقیای سنگین 

تی وی ،یخچال،لباس شویی ،احتمالا ظرفشویی هم بگیرم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

غذاساز چند کاره بگیر 

آون توستر یا فر

اجاق گاز

فرش    مبل   سرویس خواب

جاروبرقی

اتو

سرویس قابلمه

سرویس چینی

سرویس قاشق چنگال

سرویس پلاستیک

بلوریجات

چایساز

یخچال فریزر

لباسشویی

ظرفشویی

تلویزیون

اینا واجبن

مبارکت باشه عزیزم 

کاملا استفادشون ب خودت بستگی داره ولی برای خودم ک میخواستم بگیرم مثلا لوازم برقیام فقط اینا نیازم میشد 

آون توستر

آب میوه گیری 

مخلوط کن و آسیاب 

خردکن

همزن 

پلوپز

چرخ گوشت 

اتو

چرخ خیاطی

ظرف و ظروف هم ب اندازه ۱۸ نفر مامانم گرفت

سه دست سرویس ۶ نفره چینی زرین+سه دست پارچ و لیوان+سه تا تابه پیرکس برای مرغ+پنج تا سس خوری+دوتا یخ دان برای سفره مهمان

یه دست سرویس چینی ویکتوریا+یه دست پارچ و لیوان برای خودمون

برای پزیراییمم تیکه بزرگارو برای عید ملیله کاری اصفهان خریدم بقیه سرویسمم میخوام ب اندازه ۱۸ نفر کریستال بگیرم

برای مهمانی های کوچیکم مثه دورهمی دوستان و اینا یه سرویس چینی فانتزی مبخوام بگیرم 

دیگه اینکه لوازم پلاستیکم سرویسی نگرفتم،اون تیکه هایی ک برام کاربرد داشت رو جدا کردم هم ب صرفه شد هم کاربردی 

به غیر این چون ب لوازم قنادی خیلی علاقه داشتم لوازم قنادیم برا خودم خریدم

دیگه اینکههه یادم نمیاد بقیشو😅 اگه سوال داشتی بپرس، برا جهازم خیلی سعی کردم اصولی و بدون اضافات خرید کنم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
مبارکت باشه عزیزم  کاملا استفادشون ب خودت بستگی داره ولی برای خودم ک میخواستم بگیرم مثلا لوازم ...

من الان اصلا پلوپزو همزنو ابمیوه گیریو اسیابو خردکنو اینا اینهمه سال ندیدم مامانم استفاده کنه برای همین نمیخوام خودمم بهرم

من الان اصلا پلوپزو همزنو ابمیوه گیریو اسیابو خردکنو اینا اینهمه سال ندیدم مامانم استفاده کنه برای ه ...

خب اشکال نداره عزیزم مثلا کسی ک اصلا ب کیک و شیرینی پزی و اینا علاقه نداره مشخصه ک همزن نیازش نمیشه

خوب فکر کن و اون لوازمی ک میدونی احتیاجت میشه رو لیست کن و فقط همونا رو بگیر

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸