2777
2789

احتیاج به یه فراموشی ابدی دارمبین مرگ و فراموشی باید یکیشو انتخاب کنم. لطفاااا اگه راهی برا اینکه آدم فراموشی بگیره هست بهم بگین.مشاوره و این چیزا فایده نداره یه شوکی چیزی ک یهویی حافظمو پاک کنه میخام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری مغزو اعصاب بعد اگع مشکلت حل نشع اون میفرستع ی دستگاه ک با برق فک کنم واسع ی مدت خاطرات بدتو پاک کنی

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
کتاب سوخته رو خوندین؟عارفی از عشق بخدا قلبش میسوزه و سیاه میشه وقتی که از دنیا میره💚💚💚💚💚

کتاب کلا درمانه روحه

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
کتاب سوخته رو خوندین؟عارفی از عشق بخدا قلبش میسوزه و سیاه میشه وقتی که از دنیا میره💚💚💚💚💚

ن نخوندم فقط میدونم ک احتیاج دارم همین الان همه چیو فراموش کنم

ب سرم زده بپرم جلو ماشین یا میمیرم یا حداقل ب سرم ضربه میخوره فراموشی میگیرم

یعنی آلزایمر بگیری اونوقت اسم خودت و آدرس خونتم یادت نمیاد گم میشی تازه تو حالت شدیدش یادشون میره چجوری آب و غذا بخورن😕

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
ن نخوندم فقط میدونم ک احتیاج دارم همین الان همه چیو فراموش کنم ب سرم زده بپرم جلو ماشین یا میمیرم ی ...

برو بیرون  راه برو 

نفس عمیق شکمی بکش

بعد  برو پارک چشاتو ببند فقط ب صدای  پرنده و بچه ها گوش کن

بعدم اخرش بدو 

هرچقدر ک میتونی بدووو 

بیا خونه ی دوش بگیر 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋