2777
2789

سلام دوستان عزیزم

تکنیک عالی برای محال ترین خواسته هاتون

امروز ۲۵ ماه رمضان

یک برگ  اماده میکنید

و داخل برگه دوتا آیه ۴۹ و ۵۰  سوره شوری  رو که  جز ۲۵ هست

رو داخل برگ می‌نویسید و ادامه  دو تا آیه حاجت دلتون رو می‌نویسید و میزارید لایه قرآن که سوره شوری داره

تا سال دیگه ماه رمضان  روز ۲۵ ماه رمضان آینده میرید سراغ برگ که  حاجت تون هست میبنید به صورت معجزه برآورده شده

انشالله تمام حاجت های دلتون برآورده به خیر بشه🤲

عزیزای دلم ازتون خواهش می کنم اگه انجام دادید اسم من هم بنویسید . اسمم سحر هست انشاالله با عشقم ازدواج کنم و خانوادم راضی بشن.  توروخدا برام خیلی دعا کنید 🙃❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خودت چرا استفاده نمیکنی برای رسیدن به عشقت

عزیزم امسال اولین باریه ک دیدم این تکنیک رو و انجام میدم گفتم ک منم مسلمون هستم شاید کسی با این روش ب خواستش رسید گفتم بزارم انجام بدن و اگه انجام دادم برای منم دعا کنن

@نون_بربریییی  

@نخودسیاه  

@rrrrr111  

@_faram_  

@msabaaaaaaaaa  

این کارروانجام بدین انشاءالله حاجت رواباشید واسه خونه دارشدن من هم تابرج۳سال۱۴۰۳‌یعنی همین امسالی دعامیکنین!!

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

@sbmimi  

@sssui  

@farnzi  

@nedajon  

@آرزوهام3  

این کارو انجام بدین انشاءالله که حاجت روابشین ب همین زودیای زود،،لطفاواسه خونه دارشدن من هم تابرج۳همین امسالی،یعنی‌۱۴۰۳دعامیکنین!!

@ناناعت_شودم  

@iasara  

@مخاطب_خاصم_خدا_۲  

@امام_رضاجانم  

@شاید_کنکوری  

این کاروانجام بدین انشاءالله که حاجت روابشین ب همین زودیای زود،،لطفا واسه خونه دارشدن من هم تابرج۳سال۱۴۰۳یعنی همین امسالی دعامیکنین!!مرسی ازتون

ممنونم تو نت گفته بودن جواب نمیذه مثلا برا ادمایی مثل من که طرف حسشو نمیدونه ولی حتما دعات میکنم

انجام بدین حالا،،واسه خدا که کاری نداره،، خدااگه بخادکن فیکون میکنه شک نکن،،بد ب دل ت راه نده وانجام ش بده وامید ب رحمت وقدرت خدا داشته باش انشاءالله خدا دست پر برت گرد  ونه الهی آمین

انجام بدین حالا،،واسه خدا که کاری نداره،، خدااگه بخادکن فیکون میکنه شک نکن،،بد ب دل ت راه نده وانجام ...

یعنی اینطوری بنوبسم؟

لِلَّهِ مُلْکُ السَّمَوَاتِ وَالْأَرْضِ یَخْلُقُ مَا یَشَآءُ یَهَبُ لِمَن یَشَآءُ إِنَاثاً وَیَهَبُ لِمَن یَشَآءُ الذُّکُورَ

أَوْ یُزَوِّجُهُمْ ذُکْرَاناً وَإِنَاثاً وَیَجْعَلُ مَن یَشَآءُ عَقِیماً إِنَّهُ عَلِیمٌ قَدِیرٌ

و زیرش خواستم رو درسته؟

یعنی اینطوری بنوبسم؟ لِلَّهِ مُلْکُ السَّمَوَاتِ وَالْأَرْضِ یَخْلُقُ مَا یَشَآءُ یَهَبُ لِمَن یَش ...

بله با ی مقدارپولی بزارین تاسال بعد ماه رمضان۲۵،،ببکرین سراغ خواسته تون،،انشاءالله که حاجت روابشی بعدهمون پول و صدقه بنداز