2777
2789
عنوان

حاجت دارا سریععع بیایییدد😍❤️‍🔥🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 52 پست
سلام عزیزم حاجت روا بشی انشالله واست صلوات میفرستم... میشه منم دعا کنی نیت باردار شدنم اسمم سمانه.. ...

چشم حتما اگرلایق باشم واسه تون دعامیکنم،،انشاءالله ب حق امام حسین ب زودی زود خدابچه ای یالم وصالح بهتون بده سمانه خانوم**تگ تون میکنم توتاپبک های دعا ب یادتون هم هستم**

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

ای جان😍😍😍خداروشکررررررررررر خدایامرررررسی ازت،،انشاءالله بچه تون سالم وصالح باشه وخوش روزی باشه و ...

فداتبشم عزیزدلم خیلی زحمت کشیدی ایشالا ب اون چیزی ک کیخوای برسی

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی شکر دوستم که باردار شدی انشالله سلامت بغل بگیری وبه ناز بزرگش کنی.... میشه دعا کنی منم باردار ب ...

چشم عزیزم چشم...ممنونم

ایشالا همین روزا نی نی بیاد ت دلت و خوشحال ترین باشی

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
چشم حتما اگرلایق باشم واسه تون دعامیکنم،،انشاءالله ب حق امام حسین ب زودی زود خدابچه ای یالم وصالح به ...

انشالله الهی آمین ممنونم دوست خوبم...چشمت پر نور دوست خوش قلبم الهی که خودت هم حاجت روا همیشه باشی..لطف میکنی در حقم ..منم دعاگوتم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

چشم عزیزم چشم...ممنونم ایشالا همین روزا نی نی بیاد ت دلت و خوشحال ترین باشی

انشالله خدا از دل و زبونت بشنوه🤲🙏💚 با دعای شما دوستای گلم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

@ناناعت_شودم     @iasara     @مخاطب_خاصم_خدا_۲     @امام_رضاج ...

ممنونم عزیزم خیلییی محتاجم به دعااالطفاا برام دعاکنین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم