2777
2789
عنوان

چرا داداشا اینقدر عوضین؟

286 بازدید | 36 پست

شب قراره بریم دورهمی . خالم زایمان کرده . بعد داییم اومد خونمون که همه باهم بریم . من پذیرایی کردم میزو چیدم . بعد سر نهار آب زیاد خوردم معده درد گرفتم .به داداشم گفتم مامان دست تنهاست تو کمکش کن من دل‌درد دارم . گفت کجارو دیدی داداش ۲۵ ساله کار کنه خواهر ۱۵ ساله بشینه کار نکنه . خجالت بکش بهونه نیار و این چرت‌و پرتا . منم گفتم من یک کلمه حرف زدم کم زر بزن گفت پس گو*ه بخور قاشق قاشق ملاقه ملاقه منم گفتم مث اینکه سیر نشدی بزار برم دست‌شویی غذاتو بیارم . بعد داشتم دوغ و ماستو اینارو میزاشتم تو یخچال بشقاب فلفل هارو داد دستم منم نگرفتم در یخچالو بستم.(من داداشمو میشناسم فقط به خاطر این بشقابو داد که بگه منم کمک کردم .ولی  واقعا قصد کمک نداشت )  گفت مامان ببین چه گاوه . بعد رفتم پارچو پر کنم . اونم اومد آب بخوره محکم زد پس کلم منم عصبی شدم پارچو ریختم روش ‌. بعد برگشته میگه چته دیوونه. 

الان من چیکار کنم ؟ مامانمم میخواد الان سر من غر بزنه 

کاربری دست ۲ نفره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماه رمضون روزه بگیر که نخواهی سفره دیگران جمع کنی و برای کسی ظرف بشوری کلی هم ثواب کردی! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

الان ازت دفاع کنم،.؟؟؟؟؟؟

سرسفره بابرادر بزرگترت کلی کل کل کردی هم بدتر گفتی ،هم بدتر جواب دادی

پارچم ک خالی کردی روش،فرشم خیس کردی،دختر اینقد وزه؟@!!!

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ماه رمضون روزه بگیر که نخواهی سفره دیگران جمع کنی و برای کسی ظرف بشوری کلی هم ثواب کردی! 

حالا میگه پریودم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان ازت دفاع کنم،.؟؟؟؟؟؟ سرسفره بابرادر بزرگترت کلی کل کل کردی هم بدتر گفتی ،هم بدتر جواب دادی پا ...

دفاع نخواستم . کمک خواستم بعدم اگه خوندی میفهمیدی که اون شروع کرد نه من

کاربری دست ۲ نفره