2777
2789
عنوان

چرا داداشا اینقدر عوضین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 36 پست

وایساه زن بگیره بدترم میشه

اونموقع دیگه میشید دشمن خونی

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

الان ازت دفاع کنم،.؟؟؟؟؟؟ سرسفره بابرادر بزرگترت کلی کل کل کردی هم بدتر گفتی ،هم بدتر جواب دادی پا ...

دقیقا ، نمی خواهی انجام بدی،  انجام نده!   دیگه چرا با دیگران دعوا راه می‌اندازی!؟

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفاع نخواستم . کمک خواستم بعدم اگه خوندی میفهمیدی که اون شروع کرد نه من

هرکی سروع کرد تو هم کم نیوردی ک کمک میخوای

با مهربونی میگفتی باشه داداش ،اون خودش کمکت میکرد

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان ازت دفاع کنم،.؟؟؟؟؟؟ سرسفره بابرادر بزرگترت کلی کل کل کردی هم بدتر گفتی ،هم بدتر جواب دادی پا ...

نکنه داداششی  ار ی مرد 25 ساله بیشتر انتظار میره رفتار درستی داشته باشه تا ی دختر 15 ساله ک حساسه و تو سن بلوغ

ما متاسفانه خانوادگی مشکل داریم 😥

منم دوران نوجوانی همین مشکل داشتم دیگران می خوردند انتظار داشتند من جمع کنم!

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
دقیقا ، نمی خواهی انجام بدی،  انجام نده!   دیگه چرا با دیگران دعوا راه می‌اندازی!؟

پارچم خالی کرده روش،باز داداشه یه پس گردنی اروم زده

این بدتر کرده

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

هرکی سروع کرد تو هم کم نیوردی ک کمک میخوای با مهربونی میگفتی باشه داداش ،اون خودش کمکت میکرد

بخدا با مهربونی گفتم اون محل نداد شروع کرد به نصیحت و چرت و پرت 

کاربری دست ۲ نفره 
پارچم خالی کرده روش،باز داداشه یه پس گردنی اروم زده این بدتر کرده

اگه داداش من بود یه کتک هم بهم می زد!

پارچم خالی کرده روش،باز داداشه یه پس گردنی اروم زده این بدتر کرده

والا آرومم نبود . موهامو از بالا بستم محکم زد پس کلم موهام کشیده شد 

کاربری دست ۲ نفره 
نکنه داداششی   ار ی مرد 25 ساله بیشتر انتظار میره رفتار درستی داشته باشه تا ی دختر 15 ساله ک ح ...

بابا ولم کن

من خودم مگه۱۵ساله نبودم

یادم نمیاد اینقد با داداش که۹سال ازم کوچیکتر بود بی ادبانه کل کل کرده باشم

اخه کم نیورده ک بش راهکاربدم

بخدا با مهربونی گفتم اون محل نداد شروع کرد به نصیحت و چرت و پرت 

خب بعدش دیگه بی ادبی کردی،اثر مهربونی اولیه ات ازبین رفت کاملا

اینجوری نباش