2777
2789
عنوان

شوهرم بعدازخیانتش توبه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 32951 بازدید | 284 پست

خوب خانم محترم

وقتی به شوهرتون کم بها میدین همین میشه دیگه

وقتی شما خانما رفتار مناسبی ندارین ( که اگه لازم شد به ریز توضیح میدم ) اقایون تمایلشون به رابطه جنسی با شما کم میشه و چاره ای جز خرج کردن این احساس در جای دیگه براشون نمیمونه

بعد شما از این به عنوان تنوع طلبی اقایون اسم میذارین بعد هم میگین چرا مرد سرد مزاج من با کس دیگه اینقدر داغه

و فکر نمیکنین شروع قضیه از کجا بوده .

کاش خانما کمی منطقی تر بودن و خانمهای هوشمند از همین حرف بنده نکته رو میگیرن و از همین امشب رابطشون رو بهبود میدن    :-)

آرمان

خوب خانم محترموقتی به شوهرتون کم بها میدین همین میشه دیگهوقتی شما خانما رفتار مناسبی ندارین ( که اگه لازم شد به ریز توضیح میدم ) اقایون تمایلشون به رابطه جنسی با شما کم میشه و چاره ای جز خرج کردن این احساس در جای دیگه براشون نمیمونهبعد شما از این به عنوان تنوع طلبی اقایون اسم میذارین بعد هم میگین چرا مرد سرد مزاج من با کس دیگه اینقدر داغهو فکر نمیکنین شروع قضیه از کجا بوده .کاش خانما کمی منطقی تر بودن و خانمهای هوشمند از همین حرف بنده نکته رو میگیرن و از همین امشب رابطشون رو بهبود میدن    :-)آرمان

ببخشيد يه سوال اگه مرده كم گذاشت چي ميشه توضيح بدين 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما كافيه ديگه چرا اينطور ميكنيد؟ زشت اينقدر حرف بد به هم ميزنيد واي خدا سليته ديگه چيه؟ شب برفي جان شما هم اينقدر تند نرو حتي ميخاي كمك كني اينقدر لحنت تلخ نبايد باشه هر كسي زندگي خودش رو داره ، نهايت نظرت رو بگو و رد شو چرا اينقدر پافشاري داري رو حرفات ، خيلي حرفاي بدي به هم زديد 

لازم میدونم توضیح بدم من خیلی اخلاقم رواصلاح کردم ودرضمن کارمندم ونیازمالی به هیچ عنوان ندارم ونصف خونه هم بنام منه وبقیه مال واموال همسرم هم میشه مهریم.

ببخشیدا اویل گفتی من یه زن ارشد و خانه دار هستم الان میگی کارمند😩😩😩

خدا جونم مواظب پسرم باش😍

خانما تنها تاپیکی بود که موضوعش رو تمام کمال باور کردم 

من قضاوتی رو درست غلطی کارش ندارم اما بگم اولا پیداست خوب خانواده اش کلا براش عادی نشون دادن اونم عادی جلوه کرده براش 

و منم ایمان آوردم شوهرشون فعلا تا الان دیگه خیانت نکرده البته به احتمال 95% و آینده رو هیچکس نمیدونه 

در ضمن شوهر اون یه دونه بوده بردنش خلاص شده برا همین عجیبه براتون 

ته دل بنده خدا هم خالی نکنید عه بلاخره شوهرشه فعلا چالب نیست الان که خوبن با هم دل چرکینش کنید 

ولی یه چیز دیگه میدونم میزنیدم دوباره بگم اما میگم استارتر برو مشاور حداقل یک یا دو جلسه که صد در صد مشکلت حل بشه 

اینکه شوهرت خودش رو محروم کرده از وسایل ارتباط جمعی اونم اینهمه وقت خوب درگیری ذهنی داره هنوز 

وگرنه خود نرم افزارا که برای اینکار طراحی نشدن

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

شماهایی هم که فحش میدید از هر دو طرف زبونتون رو غلاف کنید اینستا نیستا هرچی فحش بود بار هم کردید 

فکر کن تو یه جمع روبرو هم نشسته بودیم الان چه خبر بود موهای هم رو کنده بودن   

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
شماهایی هم که فحش میدید از هر دو طرف زبونتون رو غلاف کنید اینستا نیستا هرچی فحش بود بار هم کردید فکر کن تو یه جمع روبرو هم نشسته بودیم الان چه خبر بود موهای هم رو کنده بودن

شما قضاوت كنيد من چه توهيني به اين خانوم كردم حرفاي ايشون درسته شما باشي ميذاري بهت توهين كنه؟ 

خانوما كافيه ديگه چرا اينطور ميكنيد؟ زشت اينقدر حرف بد به هم ميزنيد واي خدا سليته ديگه چيه؟ شب برفي جان شما هم اينقدر تند نرو حتي ميخاي كمك كني اينقدر لحنت تلخ نبايد باشه هر كسي زندگي خودش رو داره ، نهايت نظرت رو بگو و رد شو چرا اينقدر پافشاري داري رو حرفات ، خيلي حرفاي بدي به هم زديد

من شايد لهنم تند باشه ولي به اين خانوم چه مربوط كه من چي گفتم خيلي بد حرف ميزنه من رفتم بهش پيام دادم كه نخواستم تو عمومي حرف بزنيم زشته شما چرا توهين ميكنين اومده اينجا جواب داده كارش درسته آيا هر چي از دهنش درمياد ميگه تازه ميگه مردم رواني شدن واقعا نميدونم چي بگم بعدشم اين خانوم از اولش شروع كرد من اصلا مگه با اون حرف زدم كه دخالت ميكنه 

من اصلا به اين تاپيك كاري دارم راست و دروغش يا درست و غلط خوده استارتر ميدونه ولي نميدونم چرا بعضيا كاسه داغتر از آش ميشن واقعا به اون خانوم چه ربطي داره كه توهين ميكنه اصلا نميفهمه داره چي ميگه! 

شما قضاوت كنيد من چه توهيني به اين خانوم كردم حرفاي ايشون درسته شما باشي ميذاري بهت توهين كنه؟

من کی هستم که قضاوت کنم 

کلا دوستم این تاپیک با یک سری تاپیک دیگه قاطی شده و این شد که میبینی چون عصبانیتهای اون تاپیکا اطنجا تخلیه شد

مسلما هر کس توهین کرده مخصوصا اول کارش اشتباه تره 

من کلااین تاپیکو واگذارکردم

کار درستی نیست یا از نی نی یار بخوا تعطیل کنه یا تذکر بده محکم تاپیک شماست مسیولیتش هم با شما