2821
2789
عنوان

آخه من چقدر تنهام

157 بازدید | 21 پست

امروز هیچ کسو پیدا نکردم باهاش برم بیرون. مامانم گفت کلی کار دارم . دوستم گفت جاییم. اون یکی گوشیشو جواب نداد. ای بابا . کیا مشکل منو دارن؟ تنهایی سخته چقدر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چند سال تنهایی میکشی ولی بعدش یه رفیق خیلیییی خوب سراغت میاد

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

منم همینطور

تنهایی رازه بهم فشار میاره دلم برای یه نامرد تنگ بشه..

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍

من جات بودم اول کل دوستام (دوست الکی) که برام وقت خالی نداشتن و بلاک می کردم بعد هندزفری رو میزدم تو گوشم اهنگ اهای قدرت  تریاک رو پلی می کردم میرفتم بیرون عشق میکردم😹

به خدا من اینطوریم هیچ دوست صمیمی هم ندارم دوست زیاد دارم خیلی زیاد ولی صمیمی نه

....

تنهایی واقعا نمیشه

وا چرا نمیشه؟؟؟؟من عروسی دعوت بودم خودم رفتم لباس خریدم تنهایی

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
2825
2823
2791
2779
2792